FORUMS

HTC One M9 Developer Edition Android 5.1 OTA

The Developer Edition of the HTC One M9 is receiving an over-the-air update to Android 5.1. … more

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

New Snapdragons: Some Context & Contrast

It hasn’t been a good year for Qualcomm so far. Every device featuring the Snapdragon 810 … more

[MOD][T][stock4.3]SystemUI

2,331 posts
Thanks Meter: 2,162
 
By peetr_, Recognized Contributor on 9th February 2014, 10:12 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
24th February 2014, 11:51 PM |#21  
WhiteNeo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 3,222
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by peetr_

V1 has this bug, but it was repaired in v2.
I am using it without problem on XT (non LTE).

Could you please repair it in v1 as well? I prefer being close to stock Xperia SystemUI
 
 
25th February 2014, 02:30 AM |#22  
OP Recognized Contributor
Thanks Meter: 2,162
 
More
I will, but later, when I will have more time.
14th March 2014, 09:38 PM |#23  
Senior Member
Thanks Meter: 61
 
More
Compatible with .199?
16th March 2014, 04:02 PM |#24  
Senior Member
Flag Malang
Thanks Meter: 27
 
More
Quote:
Originally Posted by peetr_

It is already there, but in com.android.internal.telephony. Phone. And must be called different way. Take a look in use2g switch in phone app.

hi.. can you please explain the steps to add 2g switch (for 4.1.2)?. thanks!
16th March 2014, 10:36 PM |#25  
OP Recognized Contributor
Thanks Meter: 2,162
 
More
I can't, that was just a hint, where to start. But I don't know how to make it for 4.1.
21st March 2014, 01:08 AM |#26  
Senior Member
Thanks Meter: 61
 
More
I know this is a pretty difficult question of which I am unsure if you can even answer it as it does not have to do with your mod in first place..

So I wanted to mod this for private use with IOS and Xperia Z2 icons for status bar (battery and signal) which worked but unfortunately your mod (QS AOSP toggles and switch buttons) is gone without changing anything else than the PNGs of battery and GSM...
I used advance apk tool and framework of my stock ROM

if you can't or don't want to answer it's Okay

Thanks for this mod it's awesome
21st March 2014, 05:37 PM |#27  
OP Recognized Contributor
Thanks Meter: 2,162
 
More
Are you using odexed or deodexed ROM? If odexed, don't forget to delete SystemUI.odex.

You don't have to recompile it for changing png's only (not 9-patch). Use winrar or 7zip.

This one was recompiled with .295 framework.

I don't know what else could be the reason.
The Following User Says Thank You to peetr_ For This Useful Post: [ View ]
21st March 2014, 10:23 PM |#28  
mschwanke's Avatar
Member
Flag Rendsburg
Thanks Meter: 16
 
More
Perfect. Thank you

Gesendet von meinem LT30p mit Tapatalk
26th June 2014, 09:22 AM |#29  
Senior Member
Flag Malang
Thanks Meter: 27
 
More
Hi.. can you tell me how to inverse the 2G toggle?
I mean, I want to change the text to "3G".. when in 2g mode, the switch is off.. in 3g mode, the switch is on.
Thanks!
26th June 2014, 11:24 AM |#30  
WhiteNeo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 3,222
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by duke_dreadmoore

Hi.. can you tell me how to inverse the 2G toggle?
I mean, I want to change the text to "3G".. when in 2g mode, the switch is off.. in 3g mode, the switch is on.
Thanks!

Just swap the corresponding images in drawable-xhdpi folder.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes