Post Reply

[ROM][PORT][CM7.2][ODEXED] VOID ROM Ultimate edition

OP linckandrea

15th June 2014, 06:59 AM   |  #11  
thebiggboss180's Avatar
Senior Member
Flag amman
Thanks Meter: 31
 
332 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Quote:
Originally Posted by jayOOMjay

aniket.lamba is the one who ports to galaxy y
Mixplorer works fine as system app, first I used it as system app but the developer of that app is so awesome that I cannot deny its update for users, so I placed it as a user app. But its theme is optimized and placed in system

if you did wipe/data reset after flashing, there wont be mixplorer and link2sd ( bcoz ofcourse you remove them by wiping )
The rom is fast because eveything is optimized and the resources are uncompressed

PS: thanks

do u know how to fix wifi hotspot problem after proting roms ?
15th June 2014, 07:05 AM   |  #12  
jayOOMjay's Avatar
Senior Member
Flag Galactic Core
Thanks Meter: 216
 
373 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by thebiggboss180

do u know how to fix wifi hotspot problem after proting roms ?

No man, Im not a big developer
16th June 2014, 02:07 PM   |  #13  
malybru's Avatar
Forum Moderator
London
Thanks Meter: 11,208
 
14,649 posts
Join Date:Joined: Aug 2006
Donate to Me
More
Mod Edit

Thread cleaned

This is a Development Thread

Please keep the discussions on topic

Thank you

malybru
Forum Moderator
The Following 6 Users Say Thank You to malybru For This Useful Post: [ View ]
16th June 2014, 02:11 PM   |  #14  
NightRaven49's Avatar
Senior Member
Flag most likely in school
Thanks Meter: 131
 
430 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Either way: here is the solution as the mod deleted the post.
24th June 2014, 05:51 PM   |  #15  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
27 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
Quote:
Originally Posted by NightRaven49

Either way: here is the solution as the mod deleted the post.

I have great Bug. I can not install apps from Google Play. I get error 492.

I had flash the rom 2 times, and i get same error 492.
24th June 2014, 06:21 PM   |  #16  
thebiggboss180's Avatar
Senior Member
Flag amman
Thanks Meter: 31
 
332 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Quote:
Originally Posted by wolfox

I have great Bug. I can not install apps from Google Play. I get error 492.

I had flash the rom 2 times, and i get same error 492.



normal cm7 bug....just mount everything in cwm and flash this then format cash

http://www.mediafire.com/download/yk...8-fix_EXT4.zip
26th June 2014, 12:26 PM   |  #17  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
18 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
The phone won't boot up with sim card inserted
Hi, I just flashed the ROM, doing exactly as written in the first post. After flashing, the phone will not boot - the Samsung logo appears, then the phone restarts. But, if I take off the sim card, the phone boots up and it's in airplane mode. Well, what use is a phone without a sim card, right?

Is there anything I could try to do to make boot up with the sim?

Thanks for replies.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Mini GT-S5570I Android Development by ThreadRank