Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] [HELP] Vcom Drivers Unstable

OP DivtheDevil

10th June 2014, 12:23 PM   |  #1  
DivtheDevil's Avatar
OP Member
Flag Hoshangabad
Thanks Meter: 27
 
69 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Hello Guys I have recently brought the unite 2 and i wanna root it via sp tools but when i plug in the device without battery the pc recognize it (vcom Driver But Suddenly it gets disconnected in about 2-3 seconds...

i have done many Things like reinstalling drivers,different usb Cables But None of this works,....

Plz Help ME !! :'( :'(

Note :: I Have Micromax A63 Too But it also Having The SAme Not Stable :'( :'(
26th June 2014, 02:26 PM   |  #2  
Account currently disabled
Thanks Meter: 4
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Wink It is appearing in pc or not ??
Quote:
Originally Posted by DivtheDevil

Hello Guys I have recently brought the unite 2 and i wanna root it via sp tools but when i plug in the device without battery the pc recognize it (vcom Driver But Suddenly it gets disconnected in about 2-3 seconds...

i have done many Things like reinstalling drivers,different usb Cables But None of this works,....

Plz Help ME !! :'( :'(

Note :: I Have Micromax A63 Too But it also Having The SAme Not Stable :'( :'(

if it is connecting to pc and gets detected means you r doing it rightly
The Following User Says Thank You to Koy81 For This Useful Post: [ View ]
26th June 2014, 02:28 PM   |  #3  
DivtheDevil's Avatar
OP Member
Flag Hoshangabad
Thanks Meter: 27
 
69 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Unhappy
Quote:
Originally Posted by Koy81

if it is connecting to pc and gets detected means you r doing it rightly

yes it gets detected for sometym but suddently dissapears after sometym.......in almost 2 or 3 secs
26th June 2014, 02:34 PM   |  #4  
Account currently disabled
Thanks Meter: 4
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by DivtheDevil

yes it gets detected for sometym but suddently dissapears after sometym.......in almost 2 or 3 secs

if u r trying to use sp tools then select scatter file load evrything and plug out battery then click download then suddenly plug the phone to the pc.......


NOTE: if u have installed the Drivery Correctly and it is showing the Preloader in sp tools The Actual Problem is with Scatter File Or the Version of Sp Tools u r using ...........

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
If I Helped Say Thanks...
The Following User Says Thank You to Koy81 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes