Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

help please

OP JefeEl

25th June 2014, 10:20 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Hi can anybody help me to find the right custom rom for my phone ?


S10 4.5" Capacitive Touch MTK6572 Android 4.2.2
Dual Core 512MB RAM 4GB ROM



ive managed to root my phone but i can't find any thing please help.
25th June 2014, 10:31 PM   |  #2  
PulseDroid's Avatar
Recognized Contributor / Themer
Thanks Meter: 2,389
 
2,521 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Hello @JefeEl

At the moment there is no custom ROMs for this particular device.

It does however have an MTK processor which is used in other devices, thus it should be able to port another device's custom ROM to yours. See this thread: Mediatek Porting. The OP states that it is possible to port ROMs from MT6582 to MT6572 and you should be able to port MT6572 ROMs from other devices to yours even easier. This Device uses the exact same SoC and should be a good candidate for your first port.

This does require a bit of research and time but is at the moment your only option.

Cheers!
Last edited by PulseDroid; 25th June 2014 at 10:34 PM.
The Following User Says Thank You to PulseDroid For This Useful Post: [ View ]
26th June 2014, 10:42 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by PulseDroid

Hello @JefeEl

At the moment there is no custom ROMs for this particular device.

It does however have an MTK processor which is used in other devices, thus it should be able to port another device's custom ROM to yours. See this thread: Mediatek Porting. The OP states that it is possible to port ROMs from MT6582 to MT6572 and you should be able to port MT6572 ROMs from other devices to yours even easier. This Device uses the exact same SoC and should be a good candidate for your first port.

This does require a bit of research and time but is at the moment your only option.

Cheers!



Hi thanx for the fast reply

I tried the second option because the first one is some much i get confussed haha

but it didn't work every thing whent fine but when i reboot my phone it only shows a blurr line in the middle

i restored it back to the factory settings after that.

maybe you have some ideas what whent wrong or something......
26th June 2014, 02:45 PM   |  #4  
PulseDroid's Avatar
Recognized Contributor / Themer
Thanks Meter: 2,389
 
2,521 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
These guides should help:

[GUIDE]How To Port Different ROMS to Your Device (Simplest and Fastest)
[GUIDE]How to port manufacturer ROM (Sense/Touchwizz...) [UPDATED For KITKAT]

XDA Assist is unfortunately not a technical help desk, I cannot provide more help. Try and try again, you'll get it eventually.

Good luck!
The Following User Says Thank You to PulseDroid For This Useful Post: [ View ]
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes