Post Reply

[Q] HTC One Tampered & Unlocked stuck in bootload - HELP!

26th June 2014, 07:26 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Hi

My HTC One is stuck on bootload and won't get to recovery.
It says that it's Tampered and Unlocked, and it won't turn on.
I tried to flash recovery with All in one tools, even though it says in the computer that recovery was flashed, it won't get into recovery either way.
Previously it was stuck in boot loop and I tried to flash the stock room from recovery, but it rebooted and that's how it got stuck there..

There is another line in bootload that says "Active cmdline overflow! (1032 Bytes)

Is it bricked? Can I do something to get it back to normal..
Factory reset doesn't work.

Here is a picture of how it looks.. (The last line is not visible)
i.imgur .com/V4YDY8j.jpg

Thanks in advance
26th June 2014, 07:32 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
389 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
Try this
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=53595509
26th June 2014, 08:06 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by shinji257

Try this
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=53595509

Everything posted there didn't fix it anyways, but thanks, I am going to follow the thread for anything new.


Btw, this is what I get from getwar all

(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 1.57.0000
(bootloader) version-baseband: 4T.27.3218.14
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main:
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-ON
(bootloader) serialno: SH36GW900222
(bootloader) imei: xxxxxxxxxxxxxx
(bootloader) meid: 00000000000000
(bootloader) product: m7_ul
(bootloader) platform: HBOOT-8064
(bootloader) modelid: PN0710000
(bootloader) cidnum: VODAP120
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 4312mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: on
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
(bootloader) commitno-bootloader: dirty-0e1af350
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0
26th June 2014, 08:21 PM   |  #4  
Seanie280672's Avatar
Senior Member
Flag Halesowen
Thanks Meter: 343
 
1,162 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by nitdroid

Everything posted there didn't fix it anyways, but thanks, I am going to follow the thread for anything new.


Btw, this is what I get from getwar all

(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 1.57.0000
(bootloader) version-baseband: 4T.27.3218.14
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main:
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-ON
(bootloader) serialno: SH36GW900222
(bootloader) imei: xxxxxxxxxxxxxx
(bootloader) meid: 00000000000000
(bootloader) product: m7_ul
(bootloader) platform: HBOOT-8064
(bootloader) modelid: PN0710000
(bootloader) cidnum: VODAP120
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 4312mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: on
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
(bootloader) commitno-bootloader: dirty-0e1af350
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0

It doesn't work cos you are on HBOOT 1.57, you need to back flash to HBOOT 1.44 I do believe to fix active cmdline, and to do that you need s-off, basically, you flashed the wrong kernel for your phone and corrupted one of the blocks.

read that whole for a possible fix, you wont beable to do anything with your phone until its active cmd is fixed.
Last edited by Seanie280672; 26th June 2014 at 08:25 PM.
26th June 2014, 08:31 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by Seanie280672

It doesn't work cos you are on HBOOT 1.57, you need to back flash to HBOOT 1.44 I do believe to fix active cmdline, and to do that you need s-off, basically, you flashed the wrong kernel for your phone and corrupted one of the blocks.

read that whole for a possible fix, you wont beable to do anything with your phone until its active cmd is fixed.

Thanks, I'll keep following the other thread too..
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes