Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,768,220 Members 44,531 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

19.6.3 OTA fails at 25%

Tip us?
 
zefyx
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 20
Posts: 125
Join Date: Dec 2007
Default 19.6.3 OTA fails at 25%

Currently on 4.4 (19.5.3) with root, wp disabled, and safestrap installed. Trying to install the 19.6.3 OTA but it fails at what looks like 25%. Any ideas?

This is essentially a stock setup with nothing installed that isn't part of the stock ROM. Nothing has been frozen or removed and I'm not using Safestraps pseudo-slots.

Appreciate any help I can get, thanks!

Sent from my XT1030 using Tapatalk
 
gotsaved289
Old
#2  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 53
Join Date: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by zefyx View Post
Currently on 4.4 (19.5.3) with root, wp disabled, and safestrap installed. Trying to install the 19.6.3 OTA but it fails at what looks like 25%. Any ideas?

This is essentially a stock setup with nothing installed that isn't part of the stock ROM. Nothing has been frozen or removed and I'm not using Safestraps pseudo-slots.

Appreciate any help I can get, thanks!

Sent from my XT1030 using Tapatalk
Also having this issue
HTC Eris>Droid X>HTC Incredible>Droid X2>Droid Bionic>Razr Maxx>Galaxy S3>Razr Maxx>HTC Incredible 4G>Note 2>Galaxy S4>Droid Maxx>Note 3>Doid Maxx
 
Lordomn
Old
#3  
Lordomn's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 306
Posts: 697
Join Date: Sep 2012
Location: somewhere in arkansas
I would have to say that the presence of safestrap may be your issue. Maybe try removing safestrap. But keeping root and wp.
 
zefyx
Old
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 20
Posts: 125
Join Date: Dec 2007
Safestrap recovery didn't make a difference in the update installing. Same hangup with it removed.

There seems to be a handful of us experiencing this problem.

Any other solutions would be much appreciated.

Sent from my XT1030 using Tapatalk
 
zefyx
Old
#5  
Senior Member - OP
Thanks Meter 20
Posts: 125
Join Date: Dec 2007
Ahh, @Lordomn. I seem to remember you from the Xperia Play area. Looks like you've finally moved on to? Nice to see ya around these parts.

Sent from my XT1030 using Tapatalk
 
Lordomn
Old
#6  
Lordomn's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 306
Posts: 697
Join Date: Sep 2012
Location: somewhere in arkansas
Quote:
Originally Posted by zefyx View Post
Ahh, @Lordomn. I seem to remember you from the Xperia Play area. Looks like you've finally moved on to? Nice to see ya around these parts.

Sent from my XT1030 using Tapatalk
Yeah I was ready to move on to a newer and more reliable phone.
 
Cgordon17
Old
#7  
Cgordon17's Avatar
Member
Thanks Meter 2
Posts: 68
Join Date: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by gotsaved289 View Post
Also having this issue
Did you get SuperSU Pro and use survival to update? That's what I did and didn't have a problem with updating.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Forums Added for the Nvidia Shield Tablet and Sharp Aquos Crystal

Just a few days ago, wetook an in depth look at theNvidia Shield Tabletand … more

[OTA Captured] Android 4.4.3 Lands on European HTC One M7

The secound release of the Android L Developer Previewmay be the new hotness for … more

Take a Perfectly Stable Shot with Open Camera

The camera app on our Android smartphones and tablets isn’t something we focus on all … more

Motorola Droid X Receives Almost Fully Functional KitKat Port

While we are all wondering when Google will decide to officially release … more