FORUMS

XeroAsh Theme for CM12

This theme by XDA Senior Member balrajs99 features a black and slate gray UI that gives your phone a … more

Samsung Galaxy S6 To Receive Major Camera Update

When the Samsung Galaxy S6 and S6 Edge were launched, they became the prime focus for … more

Tactile: An Addicting Game with Beautiful Material Design

The game industry has been around for decades, catering to a wide … more

Android’s Consistency and The User Experience

This is a site of power users, and it is fair to say that most of us are more … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] HTC one network error

26th June 2014, 08:55 PM |#1  
OP Junior Member
Flag Ankara
Thanks Meter: 0
 
More
hi, I am new from Turkey.

I am beginner about android. I buy HTC one. it s replica imei number and 4.4.2 Android revolution HD 71.1 by mike1986,

my problem is, when I restart my phone, network will gone. after that i charge and its come about 3-4 hours.

I want to solve network problem and ı want to use my orjinal imei. if it s possible please help me.
 
 
26th June 2014, 09:06 PM |#2  
Seanie280672's Avatar
Senior Member
Flag Halesowen
Thanks Meter: 677
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by gkners

hi, I am new from Turkey.

I am beginner about android. I buy HTC one. it s replica imei number and 4.4.2 Android revolution HD 71.1 by mike1986,

my problem is, when I restart my phone, network will gone. after that i charge and its come about 3-4 hours.

I want to solve network problem and ı want to use my orjinal imei. if it s possible please help me.

What do you mean replica IMEI?

(and this guys is why you should never post your serial number or imei on your getvar all outputs)

There is no way to change your IMEI and very illegal to try.

This thread will probably be closed
Last edited by Seanie280672; 26th June 2014 at 09:08 PM.
26th June 2014, 09:12 PM |#3  
OP Junior Member
Flag Ankara
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Seanie280672

What do you mean replica IMEI?

(and this guys is why you should never post your serial number or imei on your getvar all outputs)

There is no way to change your IMEI and very illegal to try.

This thread will probably be closed

probably.

but I learn chanced IMEI after ı buy phone. and seller gone away. I cant fınd way to fix network problem. maybe anyone help me.
26th June 2014, 09:13 PM |#4  
Seanie280672's Avatar
Senior Member
Flag Halesowen
Thanks Meter: 677
 
Donate to Me
More
which part of very illegal didn't you understand ?
26th June 2014, 09:18 PM |#5  
OP Junior Member
Flag Ankara
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Seanie280672

which part of very illegal didn't you understand ?

ok forget IMEI. can I fix network problem
27th June 2014, 03:57 AM |#6  
coal686's Avatar
Forum Moderator
Flag Tampa-ish, FL
Thanks Meter: 6,668
 
Donate to Me
More
I am leaving the thread open so maybe someone can help the OP WITHOUT discussion of IMEI changing as that is illegal in most countries and forbidden on XDA. I've subscribed to the thread so if the discussion goes toward IMEI changing, it will be closed and infractions may be issued to those who ignore this warning. Good luck OP with your phone.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes