Android 5.0 Favorite Features, Release November 3rd? – XDA TV

Google Confirms Android 5.0 Lollipop for November 3rd! That and much more … more

Prepare Your Build Machines: Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn Now Official

Today is an important day for any and all Linux enthusiasts. One of the … more

Track the Time You Waste on Social Media with Socials Addict

When you use your phone, you often don’t even realize how much time you … more

Document the Story of Your Social Life with 8tory

The different forms of social media are growing every day. It’s hard to imagine a day … more
Post Reply

DSPLOIT error...

OP AnthonyBugg

27th June 2014, 04:11 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Hello, i recently have installed DSPLOIT and when i open it, it is telling me that it requries a rooted device, well my device is rooted, and i have all the premissions set to grant automatically and i also have tried unstalling and reinstalling dsploit.
27th June 2014, 04:49 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 215
 
467 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
What device do you have? Do you have Busybox installed? Give more details
The Following User Says Thank You to joluke For This Useful Post: [ View ]
27th June 2014, 04:52 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Hello
Quote:
Originally Posted by joluke

What device do you have? Do you have Busybox installed? Give more details


Hello, i have a LG G2 Verizon model, i have actually just recently rooted my phone. I do not have busybox? What does it do?
27th June 2014, 04:54 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 215
 
467 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Well then you are missing Busybox. I advise you to do some Google search and get to know what Busybox is and install a custom rom because it will come with all the necessary stuff needed to run dSploit without any problems.
By the way I have subscribed this topic so in case you need further help let me know and I'll help you
Another thing:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1914699

This is the official topic of dSploit. Read it
Last edited by joluke; 27th June 2014 at 04:56 AM. Reason: [IMG][/IMG]
27th June 2014, 04:57 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
hi
Quote:
Originally Posted by joluke

Well then you are missing Busybox. I advise you to do some Google search and get to know what Busybox is and install a custom rom because it will come with all the necessary stuff needed to run dSploit without any problems.
By the way I have subscribed this topic so in case you need further help let me know and I'll help you

Wow it turns out you need busybox in order to run dsploit seeing that since i didn't have a custom rom installed, thanks dude so much! I clicked thanks on ur thingy btw
The Following User Says Thank You to AnthonyBugg For This Useful Post: [ View ]
27th June 2014, 04:58 AM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 215
 
467 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by AnthonyBugg

Wow it turns out you need busybox in order to run dsploit seeing that since i didn't have a custom rom installed, thanks dude so much! I clicked thanks on ur thingy btw

You're welcome my friend. Any doubt or question regarding it post here or PM me and I will help you
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Android Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank