What Do You Love about Lollipop?

We recently had a discussion about everything we hated about the new version of Android. From the terrible … more

New Official CM 12 Bootanimation

CyanogenMod has changed its default bootanimation to match the Material Design and overall Android Lollipop … more

Facebook Lite Now Available

The Android sphere hasa multitude of devices andwhile most apps ignore the constraints of the emerging markets, … more

A Dimmed Start for Wear: Untapped Style Potential

There are some fundamental problems with Android Wear, and smartwatches as a whole. … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Notification Toggles In Status Bar ???

OP Srinadh

26th June 2014, 04:27 PM   |  #1  
OP Member
Flag Visakhapatnam
Thanks Meter: 3
 
44 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
can anyone tell me how to add notification toggles in status bar as there are only wifi,battery,bluetooth and location toggles present in my status bar..
26th June 2014, 05:00 PM   |  #2  
mrpkarthik's Avatar
Senior Member
Flag Salem,TamilNadu
Thanks Meter: 90
 
224 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by Srinadh

can anyone tell me how to add notification toggles in status bar as there are only wifi,battery,bluetooth and location toggles present in my status bar..


Use Gravity Box [KK] Xposed module..it has more than 20+ toggles...
26th June 2014, 05:12 PM   |  #3  
coolsandie's Avatar
Recognized Contributor
Flag Kochi, Kerala
Thanks Meter: 1,023
 
1,958 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
GravityBox requires root and Xposed Framework. Btw, if you don't have any of these you can try this: Power Toggles, as this also lets you place toggles in statusbar.
26th June 2014, 05:27 PM   |  #4  
amarjit_rsingh's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 233
 
860 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Donate to Me
More
try this one: https://play.google.com/store/apps/d...ficationToggle
27th June 2014, 03:33 AM   |  #5  
OP Member
Flag Visakhapatnam
Thanks Meter: 3
 
44 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Thank you guys for options but i wanted to add notification toggles in the place attached beow in screenshot
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-06-27-06-03-41.png
Views:	44
Size:	199.7 KB
ID:	2819526  
Last edited by Srinadh; 27th June 2014 at 03:40 AM.
27th June 2014, 05:33 AM   |  #6  
Member
Thanks Meter: 36
 
67 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Quote:
Originally Posted by Srinadh

Thank you guys for options but i wanted to add notification toggles in the place attached beow in screenshot

For adding QuickSettings Tiles in stock ROM,you've to have GravityBox[KK].
Its pretty easy if you're rooted.
  1. Download and install Xposed framework.
  2. Launch the Xposed Installer, go to the "Framework" section and click on "Install/Update"
  3. Reboot
  4. Open Xposed from launcher.
  5. Go to "Download" section, and search for 'GravityBox [KK]'. Download and install it.
  6. After installing go to "Modules" section and activate 'GravityBox [KK]'.
  7. Do a soft reboot from "Framework"
  8. Open GravityBox app from launcher or from xposed.
  9. Navigate to QuickSettings Management>Statusbar QuickSettings Tiles and choose your options and you're done!
27th June 2014, 06:14 AM   |  #7  
OP Member
Flag Visakhapatnam
Thanks Meter: 3
 
44 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by Ex-Hunter

For adding QuickSettings Tiles in stock ROM,you've to have GravityBox[KK].
Its pretty easy if you're rooted.

  1. Download and install Xposed framework.
  2. Launch the Xposed Installer, go to the "Framework" section and click on "Install/Update"
  3. Reboot
  4. Open Xposed from launcher.
  5. Go to "Download" section, and search for 'GravityBox [KK]'. Download and install it.
  6. After installing go to "Modules" section and activate 'GravityBox [KK]'.
  7. Do a soft reboot from "Framework"
  8. Open GravityBox app from launcher or from xposed.
  9. Navigate to QuickSettings Management>Statusbar QuickSettings Tiles and choose your options and you're done!

Is there any option without rooting ??
27th June 2014, 06:22 AM   |  #8  
Member
Thanks Meter: 36
 
67 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Afraid not. Its only possible if you are rooted as far as I know.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes