Sunday Debate: Corporate Cyanogen Good for Android?

Join us in a fun Sunday Debate on Cyanogen Inc. Come with your opinions and feel … more

AOSP Lollipop 5.1.0 for LG Optimus 4X HD

One of the main rivals of the legendary Samsung Galaxy SIII, the LG Optimus 4X HD has received … more

S6 Pre-orders on T-Mobile are Arriving

T-Mobile appears to be first off the mark with delivering the S6, as some customers are already … more

Best Alarm App for Android?

There are tons of choices to choose from when looking for a great alarm app for Android. While the stock … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

4.3 and ERI

31st January 2014, 11:54 PM   |  #11  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by Jerniganc

I was able to flash a stock room, use *#0808# gain access to the menu, etc and got my IMEI restored. I have data but am still unable to make/receive calls. Two things I noticed that might be the issue. The IMEI SV is 00 and when I go to Access Point Names that list is blank. I did reset to default but that did not repopulate them.

My IMEI SV is also "00".. but I can still make/receive calls. It sounds like you may have set your IMEI wrong. But I'm not sure, couldn't really help you past this, because I am no expert, like some of the people on here.
1st February 2014, 12:12 AM   |  #12  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by Bobbydoo8

My IMEI SV is also "00".. but I can still make/receive calls. It sounds like you may have set your IMEI wrong. But I'm not sure, couldn't really help you past this, because I am no expert, like some of the people on here.

What do you show in your APN settings? I noticed at one point before I had my IMEI restored I had a bunch of different choices there... now it is blank.
1st February 2014, 12:55 PM   |  #13  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Only have one APN, says "LTE - Verizon Internet"
1st February 2014, 03:38 PM   |  #14  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by Bobbydoo8

Only have one APN, says "LTE - Verizon Internet"

I cannot seem to get my APN to save. I have entered it manually to match my wife's S3 but it will not save it. Going to Odin back to stock I guess.
27th June 2014, 01:15 PM   |  #15  
Member
Thanks Meter: 3
 
61 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
well, i am kind of sad that there isn't a fix for the eri missing. Eff you verizon and samsung for making stuff we enjoy difficult!!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes