Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,051 Members 53,599 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

G3 F400K Factory Reset - wants McAfee password

Tip us?
 
frostywinter
Old
(Last edited by frostywinter; 14th June 2014 at 05:50 AM.)
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 142
Join Date: Oct 2010
Default G3 F400K Factory Reset - wants McAfee password

Fixed
Tks
 
marcvicel
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by frostywinter View Post
Fixed
Tks
I;ve 1 G3 like this,after restore to stock "with TOT" I get McAfee password.Could you help me your solution,Thanks you
 
amitbhawani
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 14
Join Date: Dec 2010
Location: Hyderabad
Can you tell me how did you fix this issue?

Have got the same issue and the PIN was never setup. This is crazy.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes