Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Galaxy Tab 2 wont turn on

OP SlickMax

25th June 2014, 04:08 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Okay so I updated my tablet to 4.2.2 and ever since then it was super slow even after resetting it several times. I finally got sick of it and went to downgrade it through my computer. I used Odin3 to upload 4.0.4 onto my tablet and shortly after it showed the start up icon "Samsung Galaxy Tab 2 7.0." It just sat there like that for like 3 hours so I finally got tired and went to sleep. Well my PC went into hibernate and the tablet wont turn on. When I plug it into my PC the USB sound constantly goes on and off. I just plugged it in into the wall and its showing the battery symbol, but it isn't charging it just has a loading bar in the center of the battery. I'm not really smart with tablets so I probably did something super stupid. Please help!

Thanks in advance
27th June 2014, 05:16 PM   |  #2  
Quote:
Originally Posted by SlickMax

Okay so I updated my tablet to 4.2.2 and ever since then it was super slow even after resetting it several times. I finally got sick of it and went to downgrade it through my computer. I used Odin3 to upload 4.0.4 onto my tablet and shortly after it showed the start up icon "Samsung Galaxy Tab 2 7.0." It just sat there like that for like 3 hours so I finally got tired and went to sleep. Well my PC went into hibernate and the tablet wont turn on. When I plug it into my PC the USB sound constantly goes on and off. I just plugged it in into the wall and its showing the battery symbol, but it isn't charging it just has a loading bar in the center of the battery. I'm not really smart with tablets so I probably did something super stupid. Please help!

Thanks in advance

chillax bro
it happens
if you are able to boot inot recovery mode then wipe cache partition anda factory reset and everything will be allright
first try just wipe cache partition method and if that does not work then go for both the options
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes