Post Reply

Need to unlock ATT GS4 for T-Mobile

OP aidankiller4

27th June 2014, 12:16 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 6
 
21 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
Hi, I need to sim unlock my friend's GS4 to be used on T-Mobile, is it possible without a code on NC1?
27th June 2014, 06:33 AM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 6
 
21 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
bump
27th June 2014, 06:15 PM   |  #3  
DeadlySin9's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 635
 
1,265 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by aidankiller4

bump

Look at the possible unlock for mk2 thread in the general section, and read the OP and last few pages to see what others have done.

Sent from my SGH-I337 running GPE
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes