Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Lean Mean Battery Power Saving App Review

We talk a lot about battery topics here at XDA TV. We talk about everything from Power Banks to USB … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

VZW: rooted and want to tether

OP PolarBearMI

27th June 2014, 03:24 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
31 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
I have rooted my vzw s5 and now I would like to find a tether option that takes advantage of being rooted.

I do not want to take this thread into whether I should or not, that is not my objective here.

I would like to find a hack, a work around to tethering.

I know about foxfi but do not want to pay for that either as it might not work if vzw changes something.
27th June 2014, 03:37 PM   |  #2  
jcollier's Avatar
Senior Member
Flag The Woodlands, TX
Thanks Meter: 146
 
477 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
More
Quote:
Originally Posted by PolarBearMI

I have rooted my vzw s5 and now I would like to find a tether option that takes advantage of being rooted.

I do not want to take this thread into whether I should or not, that is not my objective here.

I would like to find a hack, a work around to tethering.

I know about foxfi but do not want to pay for that either as it might not work if vzw changes something.

There are multiple threads on this but here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2784044
27th June 2014, 04:02 PM   |  #3  
elliwigy's Avatar
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 1,139
 
2,666 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
i would like for you to read lol

Sent from my SM-G900V using XDA Premium HD app
The Following 5 Users Say Thank You to elliwigy For This Useful Post: [ View ]
27th June 2014, 05:56 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
159 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Close 'er down, nothing to see here...
27th June 2014, 05:59 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
31 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by ldeveraux

Close 'er down, nothing to see here...

Geez wrong side of the bed ?

Now I see how you up your post count and why you are not a moderator (thank goodness)
27th June 2014, 06:22 PM   |  #6  
kprice8's Avatar
Senior Member
Flag Lansing MI
Thanks Meter: 207
 
589 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Quote:
Originally Posted by PolarBearMI

Geez wrong side of the bed ?

Now I see how you up your post count and why you are not a moderator (thank goodness)

To be fair, in the other threads, I see a lot of 'WiFi tether' and I, and perhaps the OP want to know about bypassing the entitlement checks for Tether alone and not have to use FoxFi or Xposed as I cannot tether successfully with Xposed X Tether to my gaming PC.. I can use the Xposed method for WiFi just fine, but when I tether to my computer with it, it does nothing... at all.. Easy work around could be to buy a $20 USB WiFi adapter, but I don't want to do that either...
27th June 2014, 07:50 PM   |  #7  
jcollier's Avatar
Senior Member
Flag The Woodlands, TX
Thanks Meter: 146
 
477 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
More
Quote:
Originally Posted by kprice8

To be fair, in the other threads, I see a lot of 'WiFi tether' and I, and perhaps the OP want to know about bypassing the entitlement checks for Tether alone and not have to use FoxFi or Xposed as I cannot tether successfully with Xposed X Tether to my gaming PC.. I can use the Xposed method for WiFi just fine, but when I tether to my computer with it, it does nothing... at all.. Easy work around could be to buy a $20 USB WiFi adapter, but I don't want to do that either...

That is why I posted the link I did. It doesn't require Xposed or FoxFI and works just fine.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes