Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,780,441 Members 43,876 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Need help, lost my signal by choosing USA band through *#*#4636#*#*

Tip us?
 
WaterL
Old
(Last edited by WaterL; 20th June 2014 at 03:47 AM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jun 2014
Unhappy [Q] Need help, lost my signal by choosing USA band through *#*#4636#*#*

Hey guys, I have a sim unlocked s-off Sprint M8.

Yesterday I chose USA band accidentally through *#*#4636#*#*. I live in China, now I cannot find any signal with my WCDMA network.

I tried everything during the last 16 hours including flashing the Harman RUU, but it did not work.

Will a stock sprint radio flash solve my problem? I looked everywhere but could not find a stock radio for sprint M8
 
WaterL
Old
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by WaterL View Post
Hey guys, I have a sim unlocked s-off Sprint M8.

Yesterday I chose USA band accidentally through *#*#4636#*#*. I live in China, now I cannot find any signal with my WCDMA network.

I tried everything during the last 16 hours including flashing the Harman RUU, but it did not work.

Will a stock sprint radio flash solve my problem? I looked everywhere but could not find a stock radio for sprint M8

Solved
 
Original T
Old
#3  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 51
Join Date: Apr 2012
Location: Shoreview, MN

 
DONATE TO ME
How bout u include info on how it was solved incase others have this issue.
 
reinaldistic
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 175
Posts: 947
Join Date: May 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Original T View Post
How bout u include info on how it was solved incase others have this issue.
+1

Sent from my 831C using XDA Free mobile app
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes