Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,771,909 Members 37,733 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] can i flash a gsm ruu on my sprint htc one ?

Tip us?
 
Abdou.rk
Old
(Last edited by Abdou.rk; 27th June 2014 at 09:49 PM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 8
Join Date: Jun 2014
Default [Q] can i flash a gsm ruu on my sprint htc one ?

So i'm in Algeria, with a sprint htc one that keeps asking me to "activate the device", but i can't since i'm using a different GSM carrier and in a different country so i thought i install a worldwide gsm ruu and fix my problem, but it seems like everybody who tried it ended up bricking their phone, so is it possible to install gsm ruu on sprint htc one ?

boot-loader screen :

***locked***
M7_WLS PVT SHIP S-OFF RH
CID-11111111
HBOOT-1.55.0000
RADIO-1.0020.1100
OpenDSP-v31.120.274.0617
OS-3.04.651.2
eMMC-boot 2048MB
 
Seanie280672
Old
#2  
Seanie280672's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 342
Posts: 1,151
Join Date: Feb 2012
Location: Halesowen

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Abdou.rk View Post
So i'm in Algeria, with a sprint htc one that keeps asking me to "activate the device", but i can't since i'm using a different GSM carrier and in a different country so i thought i install a worldwide gsm ruu and fix my problem, but it seems like everybody who tried it ended up bricking their phone, so is it possible to install gsm ruu on sprint htc one ?

boot-loader screen :

***locked***
M7_WLS PVT SHIP S-OFF RH
CID-11111111
HBOOT-1.55.0000
RADIO-1.0020.1100
OpenDSP-v31.120.274.0617
OS-3.04.651.2
eMMC-boot 2048MB
No, the partition layout is different, only sprint RUU's and custom rom;s

See here:
http://forum.xda-developers.com/sprint-htc-one
 
clsA
Old
#3  
clsA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 878
Posts: 3,256
Join Date: Aug 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Abdou.rk View Post
So i'm in Algeria, with a sprint htc one that keeps asking me to "activate the device", but i can't since i'm using a different GSM carrier and in a different country so i thought i install a worldwide gsm ruu and fix my problem, but it seems like everybody who tried it ended up bricking their phone, so is it possible to install gsm ruu on sprint htc one ?

boot-loader screen :

***locked***
M7_WLS PVT SHIP S-OFF RH
CID-11111111
HBOOT-1.55.0000
RADIO-1.0020.1100
OpenDSP-v31.120.274.0617
OS-3.04.651.2
eMMC-boot 2048MB
More specifically see here >> http://forum.xda-developers.com/show...php?p=48867255
HTC One 32 GB AT&T

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes