Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Gnabo ROM V3 - Change Launcher

OP Meruem

11th June 2014, 08:30 AM   |  #1  
Meruem's Avatar
OP Junior Member
Flag Belo Horizonte
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
More
I'm trying toh change the Tab 4 Launcher on the Gnabo V3 Rom to the Stock 4.4 launcher.

I extracted the Launcher (Seclauncher2.apk) from stock rom "N8000XXUDNE4_N8000OXADNE4_DBT" then copied it to the "priv-app" folder, set the permissions for rw-r--r-- and finaly deleted the Seclauncher3.apk.

But when I restarted the tablet, the system crash and restarted, staying in loop.

I tried many things to change that damn launcher, but without success

Someone can help me with this ?
26th June 2014, 10:55 AM   |  #2  
Junior Member
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 1
 
16 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
More
Quote:
Originally Posted by Meruem

I'm trying toh change the Tab 4 Launcher on the Gnabo V3 Rom to the Stock 4.4 launcher.

I extracted the Launcher (Seclauncher2.apk) from stock rom "N8000XXUDNE4_N8000OXADNE4_DBT" then copied it to the "priv-app" folder, set the permissions for rw-r--r-- and finaly deleted the Seclauncher3.apk.

But when I restarted the tablet, the system crash and restarted, staying in loop.

I tried many things to change that damn launcher, but without success

Someone can help me with this ?

I think u need to flash a new rom back to ur device....
28th June 2014, 10:43 AM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 84
 
707 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by Meruem

I'm trying toh change the Tab 4 Launcher on the Gnabo V3 Rom to the Stock 4.4 launcher.

I extracted the Launcher (Seclauncher2.apk) from stock rom "N8000XXUDNE4_N8000OXADNE4_DBT" then copied it to the "priv-app" folder, set the permissions for rw-r--r-- and finaly deleted the Seclauncher3.apk.

But when I restarted the tablet, the system crash and restarted, staying in loop.

I tried many things to change that damn launcher, but without success

Someone can help me with this ?

You have to rename seclauncher2 to seclauncher3

Envoyé de mon GT-N8010 en utilisant Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes