Android 5.0.2 and New Factory Images For Nexus 7 (Wi-Fi) Available

Android 5.0 is has been publicly available since early November, and the … more

Github Tutorial App Shows You How to Use… Github

Github can get pretty complicated and using it can become quite daunting, especially … more

Google Glass-like Clip-On For Regular Glasses Developed by Sony

For the price of $2,000, a pair of glasses that can run apps, take pictures, … more

Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] ATT HTC ONE M8 - Not working - Explanation Following

OP scruff72

13th June 2014, 04:17 AM   |  #11  
redpoint73's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 3,360
 
7,739 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Did you ever try to factory reset in bootloader?

This is the second post today I've seen where a person was having trouble wiping /data, which is usually a breeze. I wonder what is causing this. I'm just reaching a bit here, as the only time I've seen such issues, is on my old One X (EVITA) where doing a factory reset in bootloader would corrupt the internal storage. And the fact you said that formatting the storage fixed the issue, also reminds me of that same issue on the EVITA.
29th June 2014, 02:25 AM   |  #12  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
I'm in the same boat.
Quote:
Originally Posted by scruff72

I fixed it....your advice got me to digging and I actually formatted the partition and then was able to load CM11. Thanks again...greatly appreciated.

Hi, I'm in a similar situation with my newly acquired HTC One M8.
I have access to bootloader and recovery (TWRP v.2.7.0.2), but I'm getting all the same "failed to mount ***" errors as you were having.

Can you please elaborate on how to "format the partition" or point me to a detailed thread/article on how to do that?
And any notes on how you got it back to work are very appreciated - I've spent hours and hours researching a trying things without any success.

I'm sorry I'm somewhat new to this...

Let me know if you need any more info and thank you for your help in advance.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes