Android 5.0.2 and New Factory Images For Nexus 7 (Wi-Fi) Available

Android 5.0 is has been publicly available since early November, and the … more

Github Tutorial App Shows You How to Use… Github

Github can get pretty complicated and using it can become quite daunting, especially … more

Google Glass-like Clip-On For Regular Glasses Developed by Sony

For the price of $2,000, a pair of glasses that can run apps, take pictures, … more

Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

NWZ-Z1050 Root

OP Abyssialz

5th June 2014, 10:50 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 6
 
36 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Somebody help me root Sony Walkman Z1050 ( Canada version ) please ! I tried all possible root but none of them work
15th June 2014, 08:41 PM   |  #2  
OP Member
Thanks Meter: 6
 
36 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Bump , can anyone help me
19th June 2014, 09:20 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by Abyssialz

Bump , can anyone help me

have you updated your firmware to the latest one?If not,I know a software named 360 root can be of help,but it doesn't work on the latest one.
19th June 2014, 08:01 PM   |  #4  
OP Member
Thanks Meter: 6
 
36 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by hillbert2012

have you updated your firmware to the latest one?If not,I know a software named 360 root can be of help,but it doesn't work on the latest one.

Thanks for the reply , but i did update it to 4.0.4 ICS
20th June 2014, 06:03 AM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Wink
Quote:
Originally Posted by Abyssialz

Thanks for the reply , but i did update it to 4.0.4 ICS

Sorry to hear that,well,I get harassed by the ICS (Build number 2.03.0001) as well.I've tried all methods but none of them worked,even the towelroot by geohot.Hope anyone can find out a solution.
27th June 2014, 07:31 AM   |  #6  
OP Member
Thanks Meter: 6
 
36 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Bump ... Can anyone help ?
29th June 2014, 10:25 AM   |  #7  
OP Member
Thanks Meter: 6
 
36 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Still can't find any solutions

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes