Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

stock using RUU - Help

OP ali-k95

29th June 2014, 12:15 PM   |  #11  
ali-k95's Avatar
OP Senior Member
Flag Lebanon
Thanks Meter: 144
 
338 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by Seanie280672

Lock your bootloader, HTC ruu requires it, even if you are s-off

What I don't get is after you have updated your Rom, firmware, and hboot, you are then going to flash a custom Rom ??????

You are making things very difficult and complicated for yourself, just manually update your firmware.

the problem is that i read some people had bricks upgrading manually through firmware.zip files , so let the ruu make it for me , the ota , then i'll just unlock it again , flash custom recovery and custom rom .. ik it's complicated but i have no htc service here if i bricked my phone so yeah :/
29th June 2014, 01:03 PM   |  #12  
ali-k95's Avatar
OP Senior Member
Flag Lebanon
Thanks Meter: 144
 
338 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by Seanie280672

Lock your bootloader, HTC ruu requires it, even if you are s-off

What I don't get is after you have updated your Rom, firmware, and hboot, you are then going to flash a custom Rom ??????

You are making things very difficult and complicated for yourself, just manually update your firmware.

EDIT : i relocked it and it's still not working . error 155 , i guess imma try now firmware.zip method ?
( i unlocked bootloader again , changed cid back to 11111111 .. what to do now with MID ? and can i go for this firmware fw_6.06.401.1_custom.zip

or should i use this fw_5.11.401.10_custom.zip ?

thanks.


EDIT : i opened firmware.zip and checked for the mid's, mine was there , so i did it and it went okaii

i'm updated now , thanks all for the help

just one more q. , can i updat fw_6.06.401.1_custom.zip ( i'm on fw_5.11.401.10_custom.zip ) if my ROM is still on fw_5.11.401.10_custom.zip ? thanks.
Last edited by ali-k95; 29th June 2014 at 01:29 PM.
29th June 2014, 03:47 PM   |  #13  
Seanie280672's Avatar
Senior Member
Flag Halesowen
Thanks Meter: 347
 
1,172 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ali-k95

EDIT : i relocked it and it's still not working . error 155 , i guess imma try now firmware.zip method ?
( i unlocked bootloader again , changed cid back to 11111111 .. what to do now with MID ? and can i go for this firmware fw_6.06.401.1_custom.zip

or should i use this fw_5.11.401.10_custom.zip ?

thanks.


EDIT : i opened firmware.zip and checked for the mid's, mine was there , so i did it and it went okaii

i'm updated now , thanks all for the help

just one more q. , can i updat fw_6.06.401.1_custom.zip ( i'm on fw_5.11.401.10_custom.zip ) if my ROM is still on fw_5.11.401.10_custom.zip ? thanks.

as your s-off you can upgrade and downgrade as you please, ive heard the radio file contained in the new firmware is the best to date.

Here's a handy one to add to your bookmarks: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2316726
NEVER S-ON, with the custom firmware's, if you s-on, you will have an instant brick due to the modded HBOOT.
Last edited by Seanie280672; 29th June 2014 at 03:52 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes