Android 5.1 Possibly Coming February 2015

Google released Android 5.0 just over a month ago, and since then Lollipop has been trying to … more

Double Tap to Wake on the Nexus 6 Without Root

A few weeks ago, we featured an app which allowed the Nexus 6 to regain the double tap to wake … more

Make Your Own Heat Sink for the LG Optimus 4X HD

Its not a rare occurrence that performing a resource heavy task on your Android device (e.g. … more

Learn How to Create an Old School Dialer

XDA is not only a great source for custom ROMs, kernels, and various modifications for numerous … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] mon htc hd2 rédemmare sans cesse

OP wakrime

27th June 2014, 11:15 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Bonsoir,
J'ai eu un HTC HD2 que j'ai acheté sous Win 6.5. Au bout de queluqes mois, je l'ai fais passer sous androïd grâce à l'assistance du forum.
Il y a quelques mois, je commençais à avoir quelques soucis avec les appels...
J'ai acheté un HTC One V et je n'en suis pas du tout content. Il ne ressemble en rien au HD2...
J'ai mis de côté et adopté un Samsung qui trainait à la maison... Idem.

Hier, j'ai retrouvé mon HD2 oublié et j'ai la nostalgie de le reprendre. Mais il tourne n rond : il s'allume et s'éteint en continu...
Quel est sa maladie docteur ?
Merci pour votre aide
27th June 2014, 11:46 PM   |  #2  
Robbie P's Avatar
Recognized Contributor
Flag London
Thanks Meter: 3,168
 
4,347 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:

good evening,
I had a HTC HD2 that I bought in Win 6.5. After queluqes month, I'm going under android with the assistance of the forum.
There are a few months, I started to have some problems with calls ...
I bought a HTC One V and I am not at all happy. There is nothing like the HD2 ...
I put aside and adopted a Samsung that was lying at home ... Same.

Yesterday I got my HD2 and I forgot to take the nostalgia. But it turns round n: it turns on and off continuously ...
What is his disease doctor?
Thank you for your help

Welcome to the Forum wakrime. This forum uses only english, but you can also post in your language as long as you provide a translation
I used google translate on your post above; but we need more information for a diagnosis, do you still have wm6.5 on it? Is it stock? Or did you flash anything? Did you try another sim card?

Bienvenue sur le Forum wakrime. Ce forum utilise uniquement l'anglais, mais vous pouvez également les poster dans votre langue aussi longtemps que vous fournissez une traduction
J'ai utilisé google translate sur votre post ci-dessus; mais nous avons besoin de plus d'informations pour un diagnostic, avez-vous encore WM6.5 sur elle? Est-ce stock? Ou avez-vous flashez quelque chose? Avez-vous essayé une autre carte SIM?
Last edited by Robbie P; 27th June 2014 at 11:52 PM.
28th June 2014, 09:09 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Think's Robbie P
Sorry, I do not speak English.
I'll try to translate with google.

First
I have a HTC HD2 with windows 6.5. he is 6 years
I flashed with Android.
I have problems when I receive voice communications.
I bought a HTC One V and Samsung. But HD2 is the best.

When I want to reuse the HD 2, it restarts continuously.
I can not make it work.

Thank you for your help
28th June 2014, 03:06 PM   |  #4  
gilbert32's Avatar
Senior Member
Flag In the universe
Thanks Meter: 1,352
 
848 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by wakrime

Think's Robbie P
Sorry, I do not speak English.
I'll try to translate with google.

First
I have a HTC HD2 with windows 6.5. he is 6 years
I flashed with Android.
I have problems when I receive voice communications.
I bought a HTC One V and Samsung. But HD2 is the best.

When I want to reuse the HD 2, it restarts continuously.
I can not make it work.

Thank you for your help

Est-ce que votre HD2 a magldr? (tu vois un ecran noir avec une ligne en haut quand tu le demarres) si oui, c'est la batterie qui est vide. vous devez la recharger. essaie de presser le boutton de demarrage tout le temps jusqu'a voir un menu (boot wph, boot ad sd, boot ad recovery,.........) et laisse le en charge ~ 10 minutes, puis essaie de le redemarrer. je m'excuse de mon francais

English: does your hd2 have magldr? (you can see a black screen with a line on top at boot) if yes, it's a dead battery. you can charge it by holding the power button until you see a menu (boot........), leave it to charge ~ 10 mins and try booting. sorry for my french
29th June 2014, 07:38 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Hello,
Thank you very much for your help.
The battery is flat. But on the electricity sector, the HD2 starts in content.
I have magldr. But continuous reboot

Bonjour,
Merci beaucoup pour votre aide.
La batterie est à plat. Mais sur secteur électrique , le HD2 démarre en contenu.
J'ai le magldr. Mais il reboot en continu



aMAGLDR V1.13
feb 1 2011 03:46:07
Cotula 2011
29th June 2014, 08:06 PM   |  #6  
Robbie P's Avatar
Recognized Contributor
Flag London
Thanks Meter: 3,168
 
4,347 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
check that the battery pins are not bent, they should make contact with the battery terminals
else it sounds like the battery is dead, and it cannot take a charge at all.

vérifier que les broches de la batterie ne sont pas pliés, ils doivent prendre contact avec les bornes de la batterie
d'autre que cela ressemble à la batterie est morte, et il ne peut pas prendre une charge à tous.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes