5,814,797 Members 51,096 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Signal lost ...

Tip us?
 
scufutz
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 20
Posts: 297
Join Date: Jun 2009
Default Signal lost ...

After flashing cm11 for f240k , i signal ...
Flashed different basebands for f240k but nothing
Went back to my backup but also no signal
Any suggestions? Thx

Sent from my LG-F240K using Tapatalk
 
Warlord_Link
Old
#2  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 39
Join Date: Jul 2011
My phone is F240S and have this problem too when I try to flash from custom rom to official Kitkat 4.4.2.

Signal is gone and I try to flash back it still gone. Even try Sphinx rom for kitkat still don't have any signal.

Any solutions? thx
 
scufutz
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 20
Posts: 297
Join Date: Jun 2009
Default nothing till now

Quote:
Originally Posted by Warlord_Link View Post
My phone is F240S and have this problem too when I try to flash from custom rom to official Kitkat 4.4.2.

Signal is gone and I try to flash back it still gone. Even try Sphinx rom for kitkat still don't have any signal.

Any solutions? thx
i am trying to go on 4.1.2 f240k stock but i find only 2 links one to paidu .... and one which is domwloding way to slow ...
i am searching on google and i will post here if i will find any solution
ps , by the way my imei its correct
 
Warlord_Link
Old
#4  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 39
Join Date: Jul 2011
My imei is correct too.

I've already try flash to 4.1.2 f240s but it still has same problem my signal got lost.

I will try to flash to custom rom I've ever use.
 
blueberry6401
Old
#5  
blueberry6401's Avatar
Member
Thanks Meter 63
Posts: 33
Join Date: Jun 2014
I have same issue
 
scufutz
Old
#6  
Senior Member - OP
Thanks Meter 20
Posts: 297
Join Date: Jun 2009
I manage it to fix it ...
Look in your build.prop and see if something its not normal
Ps i change the 0 from the linr above with ESA ... depends on your country or region asia or usa ...
ro.build.target_operator=KT
ro.build.target_country=KR
ro.lge.vt.enable=0
ro.lge.swversion=F240K20g

Sent from my LG-F240K using Tapatalk
 
Warlord_Link
Old
#7  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 39
Join Date: Jul 2011
Yeah, I've managed to fix it too by using Feiyu rom V8 and flashing F240L Baseband but my phone is F240S. That's very weird.

Hope this help to other people who got signal problem.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Google Play Store to Show Price Ranges for In-App Purchases

Google recently announced a change to Google Play Store policy that requires … more

XDA Xposed Tuesday: How to Shut Up Your Phone – XDA Developer TV

So many different applications want to send us notifications that … more

Add Some Power to First Generation Snapdragon CPUs

Some older devices still remain very popular. Phones like theHTC Desire, Sony Ericsson … more

Android M Mentions Spotted in Android Code Review

While we are still waiting for Android L to be officially released, the first mentions of … more