Now Gesture Tweaks Replaces Google Now with Custom Action

On most modern Android devices with software navigation keys, swiping up from the … more

ToqAN Fixes Android 5.0 Notification Bug on Qualcomm Toq

The Qualcomm Toq is probably one of the lesser known smartwatches on the market … more

How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Set Up Your MediaTek Device with Comprehensive Beginner’s Guide

As can be seen with the use of MediaTek chips in Android One devices … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Cold Boot Device

OP xRevilatioNx

28th June 2014, 03:07 AM   |  #1  
xRevilatioNx's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 113
 
832 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Anyone know how we cold boot this bad boy?
28th June 2014, 10:12 AM   |  #2  
xRevilatioNx's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 113
 
832 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Anyone?
28th June 2014, 12:46 PM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 5
 
83 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
What you are talking about we would call this boot into recovery I believe. It's likely throwing people a bit.

Usually on Samsung devices it would be power, volume up and home.
Last edited by meboy; 28th June 2014 at 12:50 PM.
28th June 2014, 07:39 PM   |  #4  
xRevilatioNx's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 113
 
832 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
That's it! Thank you 👌
29th June 2014, 08:31 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
137 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Recovery - Turn on the tablet holing the power + volume up + home button

Download - Turn on the tablet holding the power + volume down + home button
29th June 2014, 10:38 PM   |  #6  
xRevilatioNx's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 113
 
832 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
What is download used for?

The "Cold Boot" on the Asus Transformers... Had recovery options but you can also hard clean the cache files. That couldn't be done by app or the device itself.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes