Elemental – The Cross Platform Code Editor StartUp

There is not many cross-platform code editors capable to run both on desktop and … more

Dropbox App Available on Windows Phone

The Dropbox app is well known and widely used. The application has finally landed on Windows Phone … more

aContact+++ Next Dialer

Ifyou have a dual SIM device and have problems with managing your two cards, you should check this dialer. … more

HTC Hima Photo Leaks Were Decoys

Reputable leaker EvLeaks confirms to us that he knows the photos of the HTC Hima circling the internet these … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

soft-BRICKED -

OP jljaries42@gmail.com

30th June 2014, 02:50 AM   |  #11  
Senior Member
Thanks Meter: 77
 
327 posts
Join Date:Joined: May 2008
Quote:
Originally Posted by jljaries42@gmail.com

Stuck at boot animation.

I was trying to get the settings.apk working again.

Rebooted a few times. No problems.

I think restoring the wrong app and data with Titanium may have done it.

Anything new on debricking? - I'm passed the point of normal returns at Amzn.

Thanks

I did the exact same thing, i did a titanium backup of setting from my madcatz mojo that i was going to apply on the FTV. Mojo now supports Ouya Everywhere and i was going on restore that on the FTV and see if i can play ouya games on my fire tv. Now i have to wait for my new unit to arrive on tuesday

---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------

Okay so i connected a Male to Male Usb 2.0 cable to the FTV with it was unplugged. Plugged the power cord and now i get fastboot to work. anything i can do to fix my FTV?
30th June 2014, 04:21 AM   |  #12  
OP Member
Thanks Meter: 22
 
66 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by millsy1973

i am having this very issue, tried to uninstall the xbmclauncher.apk but i keep getting 'Failed' . i have also tried installing the xbmc.apk again but thats not working either. i fear i may have a brick . all i am getting onscreen is the 'Activity org.xbmc.xbmc/blah,blah.splash not found. i am able to connect with adb and get adb shell and su, im baffled and worried, any help would be greatly received, thanks

Recovery MODE might help

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2799779
30th June 2014, 04:25 AM   |  #13  
OP Member
Thanks Meter: 22
 
66 posts
Join Date:Joined: May 2014
Debricked with recovery mode
Recovery MODE might help

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2799779
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes