Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,344 Members 46,228 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Stock JiaYu G4s ROM

Tip us?
 
afrints
Old
#11  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Oct 2012
Default jiayu g4s charging problem.

Who can help me, i have got a problem with my phone. I cannot charge it when its on, but when its off i can. Please help! Really strange, could it be battery related? Also the battery status goes way of from time to time. Could the battery be faulty? Thanxs!
 
Sparrow40k
Old
#12  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 39
Join Date: Mar 2014
Location: Sydney
Quote:
Originally Posted by afrints View Post
Who can help me, i have got a problem with my phone. I cannot charge it when its on, but when its off i can. Please help! Really strange, could it be battery related? Also the battery status goes way of from time to time. Could the battery be faulty? Thanxs!
Are you charging in via a USB port on the computer or a wall socket?
I've noticed with soem phones (Escpecially my HTC Radiant) that they just don't charge in computer USB ports while active.
Also thinking, this could be due to some kind of setting on.. Such as USB debugging?
 
DEVICE: HTC Sensation XE
CURRENT ROM: PAC ROM (4.4.2)

DEVICE: Samsung Galaxy Express - Dad won't let me do anything to it until warranty it over on it..
CURRENT ROM: Stock (4.1.2)

DEVICE: HTC Desire Z
CURRENT ROM: Stock ()

DEVICE: HTC Titan II
CURRENT ROM: Stock (7.5)

DEVICE: HTC Lumia 710
CURRENT ROM: Stock (7.5)
 
afrints
Old
#13  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by Sparrow40k View Post
Are you charging in via a USB port on the computer or a wall socket?
I've noticed with soem phones (Escpecially my HTC Radiant) that they just don't charge in computer USB ports while active.
Also thinking, this could be due to some kind of setting on.. Such as USB debugging?
No, it is the original charger, but i also tried other wall chargers, but no succes. Developers settings are off so there is no usb debugging activated.
The battery % is way of....now more then two hours stuck on ,77%.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...