Post Reply

Safestrap help needed please

OP madtork

27th June 2014, 08:07 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
20 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
How do I free up more space to create a ROM slot?

I've deleted a ton of apps and in the stock Rom it shows I have plenty of storage space. 6GB.

THANKS

Sent from my SCH-I545 using xda app-developers app
27th June 2014, 09:22 PM   |  #2  
Sharpie603's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 230
 
313 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by madtork

How do I free up more space to create a ROM slot?

I've deleted a ton of apps and in the stock Rom it shows I have plenty of storage space. 6GB.

THANKS

Sent from my SCH-I545 using xda app-developers app

I'm not sure what you are asking. If you have 6GB's why do you need more space? I used Safestrap and installed a deodexed rom on the stock rom slot "after backing up my stock ROM"
27th June 2014, 09:28 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
20 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
When I go to create a ROM slot that's 5800mb it says there isn't enough space, there's only 5197mb available. What do I need to do to for safestrap to have more space for a rom slot.



Sent from my SCH-I545 using xda app-developers app
Last edited by madtork; 27th June 2014 at 09:50 PM.
30th June 2014, 04:33 PM   |  #4  
elliwigy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,019
 
2,480 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by madtork

When I go to create a ROM slot that's 5800mb it says there isn't enough space, there's only 5197mb available. What do I need to do to for safestrap to have more space for a rom slot.



Sent from my SCH-I545 using xda app-developers app

i responded to the other thread u posted on the same thing.. i agree with sharpies method.. either that or delete some junk off your internal storage lol. my rom is only 618mb fyi and works great on stock slot.. if u install to stock slot ull have no need for a rom slot n ull have all the space youd normally have

Sent from my SM-G900V using XDA Premium HD app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Verizon Galaxy S 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank