FORUMS

Android M Preview Images – XDA TV

Android M preview images are available. That and much more news is covered by Jordan when he … more

I/O Summary: How Android M Handles Power And Charging

In the spirit of improving the core Android experience, Google is changing Android … more

I/O Summary: Google Photos App

At I/O 2015, Google tackled the information problem in mobile once more, this time through … more

I/O Summary: Development, Play Store, The Next Billion

VP of Engineering Jen Fitzpatrick began talking about what Google is doing to … more

Use a SM-N9005 on AT&T?

Thanks Meter: 597
 
By Dri94, Senior Member on 18th March 2014, 02:20 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I have a sm-n9005 and I'm trying to use it on at&t. I bought the sim card and literally just got the prepaid plan. my data isn't working though. The at&t guy said my phone is blocking the data. I can make and receive calls. I think he was trying to get me out the store. Can someone help me on getting data working?

Sent from my VS980 4G using Tapatalk
 
 
18th March 2014, 03:18 AM |#2  
440bro's Avatar
Senior Member
Flag Cleveland ROCKS!!!
Thanks Meter: 439
 
Donate to Me
More
Go to the settings menu and select more networks, then mobile networks. Make sure the data box is checked. Then check the apn (access point names) settings and make sure they are the same as your prepaid network.
19th March 2014, 04:01 AM |#3  
Agent's Avatar
Senior Member
Flag 127.0.0.1
Thanks Meter: 365
 
10
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Dri94

I have a sm-n9005 and I'm trying to use it on at&t. I bought the sim card and literally just got the prepaid plan. my data isn't working though. The at&t guy said my phone is blocking the data. I can make and receive calls. I think he was trying to get me out the store. Can someone help me on getting data working?

Sent from my VS980 4G using Tapatalk

Almost 100% positive it's your APN settings.
20th March 2014, 06:48 AM |#4  
Dri94's Avatar
OP Senior Member
Flag Florida
Thanks Meter: 597
 
Donate to Me
More
Thanks guys. Changed it and it worked

Sent from my VS980 4G using Tapatalk
30th June 2014, 07:04 PM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Dri94

Thanks guys. Changed it and it worked

Sent from my VS980 4G using Tapatalk

I know it's old, but I'm on the same dilemma, I have n9005 can you provide me apn you used to make it work on ATT?
30th June 2014, 09:14 PM |#6  
440bro's Avatar
Senior Member
Flag Cleveland ROCKS!!!
Thanks Meter: 439
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dslrjunky

I know it's old, but I'm on the same dilemma, I have n9005 can you provide me apn you used to make it work on ATT?

http://apn-settings.com/us/att-apn-settings/
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in AT&T Galaxy Note 3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank