Damp the LG G3 Thermal Throttling

As our mobile devices grow thinner and more powerfulwith each passing generation, it’s inevitable … more

Google Play Developer Distribution Agreement Due Tomorrow

Every once in a while, Google updates theGoogle PlayDeveloper Distribution … more

LG to Release Octa-Core “Nuclun” SoC in the LG G3 Screen

LG is set to follow the likes of Samsung and other manufacture its own … more

Lockdown Pro 2 Brings Material Design and Media Support

Back in March of this year, we took a look at a rather innovated security application … more
Post Reply

[Q] G2 bricked

OP Rotondo

29th June 2014, 09:32 PM   |  #1  
Rotondo's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 12
 
125 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
I did try everything. Kdz, format factory. Flash tools with cdma, cs emergency.

A video for best example

D805 with jelly bean stock

https://www.youtube.com/watch?v=3VK8...ature=youtu.be
Last edited by Rotondo; 29th June 2014 at 11:34 PM.
30th June 2014, 01:03 AM   |  #2  
matury's Avatar
Senior Member
Flag Miami
Thanks Meter: 42
 
121 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Question
Quote:
Originally Posted by Rotondo

I did try everything. Kdz, format factory. Flash tools with cdma, cs emergency.

A video for best example

D805 with jelly bean stock

https://www.youtube.com/watch?v=3VK8...ature=youtu.be

We Need more info...??
Do you have a custom recovery? did you make a back up?
PS. if you have access to the LG screen don't worry there's always a way to restore. Worry when there's no screen.
Try to post more info like, what were you doing before this? Did you install a custom Rom? and so on
The Following User Says Thank You to matury For This Useful Post: [ View ]
30th June 2014, 01:10 AM   |  #3  
Rotondo's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 12
 
125 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by matury

We Need more info...??
Do you have a custom recovery? did you make a back up?
PS. if you have access to the LG screen don't worry there's always a way to restore. Worry when there's no screen.
Try to post more info like, what were you doing before this? Did you install a custom Rom? and so on


I haven't custom recovery. Only recovery of LG (factory reset) but i have the backup of cloudy rom In my PC.

this occurred when i'm tried flash optimus rom with cloudy kernel in cWM.

In safe mode in stock jelly bean this "sound" doesn't appear. this sound means what?
30th June 2014, 01:22 AM   |  #4  
matury's Avatar
Senior Member
Flag Miami
Thanks Meter: 42
 
121 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by Rotondo

I haven't custom recovery. Only recovery of LG (factory reset) but i have the backup of cloudy rom In my PC.

this occurred when i'm tried flash optimus rom with cloudy kernel in cWM.

In safe mode in stock jelly bean this "sound" doesn't appear. this sound means what?

If you still have CWM try to flash back the backed up rom you have in your PC.

Quote:
Originally Posted by Rotondo

this occurred when i'm tried flash optimus rom with cloudy kernel in cWM.

You should still have CWM installed in your device

The sound...?? I have no idea since I have d801 TmoUS, but google is always your friend
30th June 2014, 01:28 AM   |  #5  
Rotondo's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 12
 
125 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
the problem is

the G2 every reboot. I can't flash the cwm :\
30th June 2014, 01:44 PM   |  #6  
matury's Avatar
Senior Member
Flag Miami
Thanks Meter: 42
 
121 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by Rotondo

the problem is

the G2 every reboot. I can't flash the cwm :\

But if you had CWM installed before, flashing a custom rom won't uninstall CWM you should still have it install.
Did you try power + volume down?
30th June 2014, 02:48 PM   |  #7  
Rotondo's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 12
 
125 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
In safe mode,apparently the g2 is normal

But in normal mode the sound appears and freeze de phone until reboot
30th June 2014, 03:56 PM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
13 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
this video will be fix you G2!
www . youtube . com/watch?v=BZVKQ5SZyUk&feature=youtu.be
The Following User Says Thank You to VMateev For This Useful Post: [ View ]
1st July 2014, 02:48 PM   |  #9  
Rotondo's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 12
 
125 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by VMateev

this video will be fix you G2!
www . youtube . com/watch?v=BZVKQ5SZyUk&feature=youtu.be


He uses for D802. My is D805. I used custom rom of the D802, but tot file and dll of d802. Can I use this without problem?

Thanks for this video. I did't tried this

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank