FORUMS

Other than XDA (of Course), What’s Your Favorite Site That Covers Android?

There is a number of other great sites that cover … more

Introducing Voices of XDA: Have Your Ideas Heard

By far the greatest assets we have at XDA-Developers are you, the developers, the eager … more

Unofficial Xposed For Lollipop Touchwiz With Flashable Zip

XDA Recognized Developer arter97 has released an unofficial build … more

YotaPhone 2 Pre-Order, Xperia Z1 Price Cut – XDA TV

Android Wear 5.1.1 OTA downloads are now available. That and much more news is … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] No 4g after call

27th June 2014, 12:18 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi,

My phones 4g only works after a restart as long as I don't call. After calling it won't do better then hdspa plus. I'm running X-Note 16 with NE3 baseband.
It's really annoying to reboot every time after a call so any suggestions for a fix are welcome
 
 
27th June 2014, 02:36 PM |#2  
illusion786's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 57
 
More
Are you using any xposed mods?
The Following User Says Thank You to illusion786 For This Useful Post: [ View ]
27th June 2014, 04:48 PM |#3  
Someguyfromhell's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 2,065
 
Donate to Me
More
4G network can not be used for calls due to it's nature. But I would recommend factory reset for a start.
The Following User Says Thank You to Someguyfromhell For This Useful Post: [ View ]
30th June 2014, 11:14 PM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by illusion786

Are you using any xposed mods?

Yes I am.

They are:

App Settings,
CrappaLinks
GravityBox
Greenify
Play Store Fixes
Tinted Status Bar
Xposed GEL Settings
XuiMod
Youtube AdAway

Could any of these brilliant little bits of code harm my connectivity?

Much thanks!
1st July 2014, 03:42 AM |#5  
stonedead's Avatar
Senior Member
Flag Klang
Thanks Meter: 61
 
More
Use intelli3g xposed module to lock your connection to lte after call, then once it locked change it back to auto mode. No reboot needed.
Here's the link.. https://play.google.com/store/apps/d...apps.intelli3g
The Following User Says Thank You to stonedead For This Useful Post: [ View ]
1st July 2014, 02:41 PM |#6  
illusion786's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 57
 
More
Try disabling gravity box. And reboot.
The Following User Says Thank You to illusion786 For This Useful Post: [ View ]
1st July 2014, 04:57 PM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by illusion786

Try disabling gravity box. And reboot.

Didn't want to get rid of gravitybox (it's brilliant), but intelli3g is brilliant as well and it fixed my only issue on the Note.

This is a perfect phone now, I might not even update the rom before Android L
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Note 3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank