Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,739,099 Members 45,965 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[APP][2.3+]Connection Stabilizer Booster - 2G, 3G, LTE

Tip us?
 
mokkami
Old
#51  
mokkami's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 86
Posts: 410
Join Date: Dec 2009
Location: Pune (IN), Düsseldorf (DE)
It seems not to be a firewall issue. I use 2g/3g network on Vodafone India. It is also not related to xprivacy. Or something else.


Sent from my XT1032 using XDA Free mobile app

Sent from my Commodore 16 using NSA's satellite dish
..................pls hit Thanks button if anyone helped you!
 
ms.goofy
Old
#52  
Member - OP
Thanks Meter 30
Posts: 65
Join Date: Apr 2013
Quote:
Originally Posted by mokkami View Post
It seems not to be a firewall issue. I use 2g/3g network on Vodafone India. It is also not related to xprivacy. Or something else.

Sent from my XT1032 using XDA Free mobile app
Are you using any kind of proxy with protocol or port restrictions? Is your device Moto G XT1032? Which OS/ROM are you using? Any other observations? It will be helpful if you could send me logcat.
Feel the change with Connection Stabilizer Booster

 
LetsGoGames
Old
#53  
LetsGoGames's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 9
Join Date: Jun 2014
Location: Vinnytsia
Not bed, but I think you need to do something with interface design! Because its a face of your app, but now its really dirty...
 
mokkami
Old
#54  
mokkami's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 86
Posts: 410
Join Date: Dec 2009
Location: Pune (IN), Düsseldorf (DE)
Quote:
Originally Posted by ms.goofy View Post
Are you using any kind of proxy with protocol or port restrictions? Is your device Moto G XT1032? Which OS/ROM are you using? Any other observations? It will be helpful if you could send me logcat.
I am not using any proxy. Yes i have a Moto G XT1032. I am using Stock Rom 4.4.3. I have absolutely no idea why this happens. I will flash it fresh and then i'll check it again. If this issue still appears i'll provide you a logcat.

Sent from my Commodore 16 using NSA's satellite dish
..................pls hit Thanks button if anyone helped you!
 
ms.goofy
Old
#55  
Member - OP
Thanks Meter 30
Posts: 65
Join Date: Apr 2013
Quote:
Originally Posted by LetsGoGames View Post
Not bed, but I think you need to do something with interface design! Because its a face of your app, but now its really dirty...
Any particular suggestions for interface improvement?

Quote:
Originally Posted by mokkami View Post
I am not using any proxy. Yes i have a Moto G XT1032. I am using Stock Rom 4.4.3. I have absolutely no idea why this happens. I will flash it fresh and then i'll check it again. If this issue still appears i'll provide you a logcat.
Okay. Let me know.
Feel the change with Connection Stabilizer Booster

 
LetsGoGames
Old
#56  
LetsGoGames's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 9
Join Date: Jun 2014
Location: Vinnytsia
Quote:
Originally Posted by ms.goofy View Post
Any particular suggestions for interface improvement?


Okay. Let me know.
Just use a flat UI, Now its looking like in 90s...
 
ms.goofy
Old
#57  
Member - OP
Thanks Meter 30
Posts: 65
Join Date: Apr 2013
Quote:
Originally Posted by LetsGoGames View Post
Just use a flat UI, Now its looking like in 90s...
You can disable transparency from settings. Will try to make improvements over time.
Feel the change with Connection Stabilizer Booster


Tags
connection drop, connection stabilizer, disconnection, network connection lost, reconnect
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes