Double Tap to Wake on the Nexus 6 Without Root

A few weeks ago, we featured an app which allowed the Nexus 6 to regain the double tap to wake … more

Make Your Own Heat Sink for the LG Optimus 4X HD

Its not a rare occurrence that performing a resource heavy task on your Android device (e.g. … more

Learn How to Create an Old School Dialer

XDA is not only a great source for custom ROMs, kernels, and various modifications for numerous … more

USB Desktop Charger Roundup – XDA TV

Sometimes you learn one way to do something, and that’s the way you do it forever. You never … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Went mj5 to nb4 no prob now to nc2

OP RoachForLife

3rd July 2014, 11:32 AM   |  #11  
RoachForLife's Avatar
OP Senior Member
Flag Orlando
Thanks Meter: 15
 
271 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
More
What exactly would cause the bootloader to update to A3? From my reading this is also problematic. Thanks
3rd July 2014, 12:29 PM   |  #12  
440bro's Avatar
Senior Member
Flag Cleveland ROCKS!!!
Thanks Meter: 435
 
1,222 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by RoachForLife

What exactly would cause the bootloader to update to A3? From my reading this is also problematic. Thanks

NC2 update includes the A3 bootloader.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes