Official MEGA Layers Overlays Collection

The Layers Overlays is getting more popular every day and is a nice alternative to … more

Why Your Smartphone Needs Infrared Sensors

Is it useful? Yes. Is it fun? Even more so! As of now, infrared or thermal vision solutions on … more

Giefroot Root Tool For Locked Z3, Z3 Compact

Check out this tool to root Xperia Z3 or Z3 Compact regardless of the locked bootloader. It … more

Five Free Icon Packs to Rule Them All

Android’s charm as an operating system is multi-faceted, and that’s after downplaying it … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Went mj5 to nb4 no prob now to nc2

OP RoachForLife

3rd July 2014, 11:32 AM   |  #11  
RoachForLife's Avatar
OP Senior Member
Flag Orlando
Thanks Meter: 15
 
273 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
More
What exactly would cause the bootloader to update to A3? From my reading this is also problematic. Thanks
3rd July 2014, 12:29 PM   |  #12  
440bro's Avatar
Senior Member
Flag Cleveland ROCKS!!!
Thanks Meter: 436
 
1,222 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by RoachForLife

What exactly would cause the bootloader to update to A3? From my reading this is also problematic. Thanks

NC2 update includes the A3 bootloader.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes