Automate Your Device With Droid Automation

Applications like Tasker can become very helpful when you are trying to automate your device based … more

Dark-R Color Theme For CM12

This theme by XDA Forum MemberLeo_elstinbrings bright colors, sweet looking font and a dark material UI that … more

HTC M8 Gallery for LG G3

If you do not dig LG’s skeumorphic and colorful UI, you might want to replace your gallery with HTC’s … more

Twitter Receives a Massive Update

Twitter rolls out a new update that brings two exciting features:group messaging and a new mobile video … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Please help me I cannot get signal. Unroot.

OP mattcops

2nd July 2014, 01:13 AM   |  #11  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
25 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Quote:
Originally Posted by Joku1981

Dial again *#1234# and attach what appears.

Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1404252151691.jpg
Views:	18
Size:	251.9 KB
ID:	2827796Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1404255940571.jpg
Views:	18
Size:	252.9 KB
ID:	2827876Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1404255983876.jpg
Views:	18
Size:	247.0 KB
ID:	2827878Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1404256117967.jpg
Views:	15
Size:	247.4 KB
ID:	2827883Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1404256161200.jpg
Views:	17
Size:	255.9 KB
ID:	2827889

I hope these images help. Let me fill you in on what I have *tried* to do to help.

I have inserted a Vodafone UK contract sim. I have flashed Vodafone firmware and now changed the CSC code to VOD (Vodafone UK... I think) so I just thought my sim card would be working again.... Still shows signal bars but does not connect to network or wireless now... Can it be something to do with my modem???? Does anything stick out to anyone that is wrong???

Just to say my imei no and serial no are still intact I have not lost them or they have not gone to 0... They match to sticker behind battery. I just cannot work out what is wrong

Please help people! I appreciate it! [emoji4]
2nd July 2014, 01:25 PM   |  #12  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
25 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
any help would be appreciated!! it's driving me crazy
3rd July 2014, 01:31 PM   |  #13  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
25 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
please, i am still stuck with this phone!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes