Oppo Releases ColorOS for the Find 5… Poorly

Almost every OEM has taken the liberty of creating its own incarnation of the Android OS. … more

XDA LG Development Challenge Winners

Almost 3months ago, we set out with LGto findtwo amazing apps that developers could put together … more

Wearable Apps w/ Andreas Göransson – XDA:DevCon 2014

XDA:DevCon 2014 in Manchester, UK featured quite a few interesting topics as … more

Browse Your Files with Ease using MK Explorer

Google has made quite an effort in perfecting the powerful and multi-faceted OS that we know as … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] 4.4.2 FXP and now weird blue screen flicker

OP braneed

25th June 2014, 10:15 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
I recently flashed the 4.4.2 OTA onto my phone, then downgraded to JB to flash Carbon but was not pleased so I reformatted the phone, put 4.4.3 back and then restored a nandroid from before I downgraded.
Now, when I unlock the phone, the screen flashes blue, not just parts of it, the whole thing, almost like the display is going bad. If i open a game, it stops and wont do it again until i relock the screen.
Just curious of anyone else has had this happen.
Last edited by braneed; 29th June 2014 at 03:38 AM. Reason: changed to 4.4.2, was fighting a screaming infant when i wrote it.
27th June 2014, 07:54 PM   |  #2  
LifeAsADroid's Avatar
Senior Member
Flag Awesomeville, USA
Thanks Meter: 200
 
683 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by braneed

I recently flashed the 4.4.3 OTA onto my phone, then downgraded to JB to flash Carbon but was not pleased so I reformatted the phone, put 4.4.3 back and then restored a nandroid from before I downgraded.
Now, when I unlock the phone, the screen flashes blue, not just parts of it, the whole thing, almost like the display is going bad. If i open a game, it stops and wont do it again until i relock the screen.
Just curious of anyone else has had this happen.

I apologize for not being able to help you with your issue, but where did you get a 4.4.3 file for the RAZR HD?
28th June 2014, 11:54 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Jun 2006
Quote:
Originally Posted by LifeAsADroid

I apologize for not being able to help you with your issue, but where did you get a 4.4.3 file for the RAZR HD?

I have the same issue after OTA to 4.4.2. Usually happens to me when in YouTube or MX Player.
I see others with the same issue over in the Motorola forums.
Looking forward to hearing from others who have had this issue and found a solution.
Last edited by dunroven; 29th June 2014 at 06:23 PM.
29th June 2014, 01:58 AM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
My apologies, I meant 4.4.2
29th June 2014, 06:18 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Jun 2006
Quote:
Originally Posted by braneed

I recently flashed the 4.4.2 OTA onto my phone, then downgraded to JB to flash Carbon but was not pleased so I reformatted the phone, put 4.4.3 back and then restored a nandroid from before I downgraded.
Now, when I unlock the phone, the screen flashes blue, not just parts of it, the whole thing, almost like the display is going bad. If i open a game, it stops and wont do it again until i relock the screen.
Just curious of anyone else has had this happen.

I have the same issue after OTA to 4.4.2. Usually happens to me when in YouTube or MX Player.
I see others with the same issue over in the Motorola forums.
Looking forward to hearing from others who have had this issue and found a solution
3rd July 2014, 01:45 AM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by braneed

I recently flashed the 4.4.2 OTA onto my phone, then downgraded to JB to flash Carbon but was not pleased so I reformatted the phone, put 4.4.3 back and then restored a nandroid from before I downgraded.
Now, when I unlock the phone, the screen flashes blue, not just parts of it, the whole thing, almost like the display is going bad. If i open a game, it stops and wont do it again until i relock the screen.
Just curious of anyone else has had this happen.

I also have had this problem with my droid razr maxx HD. I also have 4.4.2 and haven't flashed anything to it, but it is unlocked and rooted. It usually happens to me when im in portrait on the twitch.tv app. it stops after a bit, but I have no idea what is happening. it also stops if I go to landscape mode.
3rd July 2014, 04:06 AM   |  #7  
jkmailley's Avatar
Member
Thanks Meter: 9
 
39 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Thumbs down
Quote:
Originally Posted by Balls Hurricane

I also have had this problem with my droid razr maxx HD. I also have 4.4.2 and haven't flashed anything to it, but it is unlocked and rooted. It usually happens to me when im in portrait on the twitch.tv app. it stops after a bit, but I have no idea what is happening. it also stops if I go to landscape mode.

ditto
3rd July 2014, 06:44 PM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Jun 2006
Now that I see others affected I should probably expand on my original post above.

Initially I took the 4.2.2 OTA update with an unlocked bootloader. After the update, phone stuck in splash screen with the "Locked Bootloader" message.

I then rebooted into recovery and re-installed the 4.4.2 AOSP using RSD.

I too see the blue flash most frequently while watching video and occasionally while in Touchdown exchange.
3rd July 2014, 07:34 PM   |  #9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by dunroven

Now that I see others affected I should probably expand on my original post above.

Initially I took the 4.2.2 OTA update with an unlocked bootloader. After the update, phone stuck in splash screen with the "Locked Bootloader" message.

I then rebooted into recovery and re-installed the 4.4.2 AOSP using RSD.

I too see the blue flash most frequently while watching video and occasionally while in Touchdown exchange.

I was completely stock jellybean when I took the OTA, not rooted or unlocked or anything. I only recently unlocked and rooted mine. I'm pretty sure I had the problem before I did all that.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes