Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,778,311 Members 47,896 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

ports for wifi calling

Tip us?
 
bobdylan21221
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Mar 2010
Default ports for wifi calling

Does anyone know what ports need to be opened for wifi calling?

works great at home but at work its being blocked.
 
jbadboy2007
Old
#2  
jbadboy2007's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 248
Posts: 1,884
Join Date: Sep 2010
Location: Lansing MI
How do you know it's being blocked?
 
bobdylan21221
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Mar 2010
It says so in wifi calling,

Sent from my SM-G900P using XDA Free mobile app
 
jbadboy2007
Old
#4  
jbadboy2007's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 248
Posts: 1,884
Join Date: Sep 2010
Location: Lansing MI
In your router if you have upnp make sure it's on. It negotiates what ports a device needs automatically.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes