Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

ports for wifi calling

OP bobdylan21221

30th June 2014, 07:21 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Does anyone know what ports need to be opened for wifi calling?

works great at home but at work its being blocked.
1st July 2014, 03:12 AM   |  #2  
jbadboy2007's Avatar
Senior Member
Lansing MI
Thanks Meter: 251
 
1,889 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
How do you know it's being blocked?
1st July 2014, 10:46 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
It says so in wifi calling,

Sent from my SM-G900P using XDA Free mobile app
4th July 2014, 02:53 PM   |  #4  
jbadboy2007's Avatar
Senior Member
Lansing MI
Thanks Meter: 251
 
1,889 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
In your router if you have upnp make sure it's on. It negotiates what ports a device needs automatically.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes