Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,732,704 Members 52,528 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Would you guys like a dpi mod?

Tip us?
 
eZdubzitmk4
Old
#1  
eZdubzitmk4's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 4091
Posts: 3,624
Join Date: Sep 2011
Location: RI

 
DONATE TO ME
Default Would you guys like a dpi mod?

Still learning about the note 3..but I develop for the note 2 and I love 240 dpi on it.

I notice that the note 3 runs at 480 dpi (I think) while note 2 runs 320. So I figure 240 dpi mod might be a bit to small. What size would you guys like so I can whip one up. It will be universal for the most part. I'll make a separate one for alliance users.

Once I get some feedback on dpi requests I'll update this thread and title when it's finished.

eZ

Sent from my Note 3
<---Click!
<-
The Following User Says Thank You to eZdubzitmk4 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Cod3L1ne
Old
#2  
Cod3L1ne's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 332
Posts: 765
Join Date: Dec 2013
Location: NC
I would like to see that option as well as any other ideas or options you want to throw in. Like how about the lg curve weather widget? Some transition effects, spen hover icons, and more lol

Sent from N900A ThunderKat HeadQuarterZ

Phone: Note 2

TouchWiz: 4.3
Software number:
Kernel version: 2.1.2
Baseband version: MK6
Build number: 3.1.1
Recovery: TWRP

 
crkdslider
Old
#3  
crkdslider's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 220
Posts: 724
Join Date: Jul 2012
Location: Overland Park, KS
After I installed Xposed onto this phone, I played around with the App Settings (per app DPI) module, and found that 320 DPI is actually a pretty nice DPI for this phone. It's what I am currently running at.

Here's a screenshot:



Sent from my Samsung Galaxy Note 3.
If I, or anyone else for that matter has helped you, please hit that THANKS button!

The Following User Says Thank You to crkdslider For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Krunk83
Old
#4  
Krunk83's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 303
Posts: 1,118
Join Date: Jul 2012
I just use an app called DPI changer from the play store along with app settings for each individual app.
SAMSUNG Galaxy S5 AT&T White Rooted via Towelroot
Nexus 7 SlimKAT Franco r13
 
Cod3L1ne
Old
(Last edited by Cod3L1ne; 27th June 2014 at 02:56 AM.)
#5  
Cod3L1ne's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 332
Posts: 765
Join Date: Dec 2013
Location: NC
Dpi changer isn't working for me


Edit:.... working
Sent from N900A ThunderKat HeadQuarterZ

Phone: Note 2

TouchWiz: 4.3
Software number:
Kernel version: 2.1.2
Baseband version: MK6
Build number: 3.1.1
Recovery: TWRP

 
roughneckboren
Old
#6  
roughneckboren's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 519
Posts: 879
Join Date: Dec 2010
Location: weatherford oklahoma
I would like to see an app like in the x note 7 port. They have a DPI changer in it and it works awesome. Anytime I try to change the DPI it messes with my dialer and other little elements.

Sent from my XT1028 using XDA Premium 4 mobile app
If You DON'T KNOW Use Google
 
Zugshad
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 120
Posts: 852
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by roughneckboren View Post
I would like to see an app like in the x note 7 port. They have a DPI changer in it and it works awesome. Anytime I try to change the DPI it messes with my dialer and other little elements.

Sent from my XT1028 using XDA Premium 4 mobile app
Us because I think it changes the Dpi for all, did you then go and try appsettings from xsposed to change the dialer and those others to what you want to fix it? That should fix it for you

Sent from my Fired-up Note3
Current Phone :
Samsung Galaxy Note III
ROM-
Kernel-


Galaxy Tab 10.1 32GB

Previous Phones :
Samsung Galaxy SIII
Motorola Atrix
Samsung Captivate
Iphone 3G

The Following User Says Thank You to Zugshad For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
roughneckboren
Old
#8  
roughneckboren's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 519
Posts: 879
Join Date: Dec 2010
Location: weatherford oklahoma
No I didn't. I forgot about app settings. Thanks!

Sent from my XT1028 using XDA Premium 4 mobile app
If You DON'T KNOW Use Google
 
jdmsohc22
Old
#9  
jdmsohc22's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 84
Posts: 831
Join Date: Feb 2008
Location: My-ah-me, FL
I tried to get AppSettings from Xposed and it tells me MD5 Sum is incorrect?
 
Zugshad
Old
#10  
Senior Member
Thanks Meter 120
Posts: 852
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by jdmsohc22 View Post
I tried to get AppSettings from Xposed and it tells me MD5 Sum is incorrect?
Make sure your xsposed and framework is all up to date and try download again. I have no issues with mine.. Could also be something server side

Sent from my Fired-up Note3
Current Phone :
Samsung Galaxy Note III
ROM-
Kernel-


Galaxy Tab 10.1 32GB

Previous Phones :
Samsung Galaxy SIII
Motorola Atrix
Samsung Captivate
Iphone 3G


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Run, Jump, and Shoot in Tales of Ciaxia

There are certain types of games that have become paramount of the portable gaming world. As we have … more

Samsung Gear Live Stock Firmware Image Pulled, Temp Root

Just yesterday,XDA Recognized Developer and TV ProducerAdamOutlertore apart … more