Streamline Android Theme Customization with Graphic Porter

I dont have a custom theme on my Android phone, and the reason for this is because … more

Boost the Brightness of Your Sony Xperia Z1’s LED

I think the last time anyone has ever used a physical torch to find their earphones, … more

XDA Xposed Tuesday: Modify the Look of Your Volume Control – XDA TV

How many screenshots have you seen with a volume status bar in the … more

Prepare Your Nokia X2 for Battle with Nokia X2 Tools

Unveiled in June this year, the Nokia X2 is the Finnish companys second crack at an … more
Post Reply

[Q] Two Clocks In Status Bar (HyperDrive RLS 16.1)

4th July 2014, 05:31 PM   |  #11  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
...
Quote:
Originally Posted by android-incredible

ROM update yesterday? I don't see any update in the op.

Well your Hyper Drive OTA should have alerted you for the RLS 17 update. As well as there was an update to the Xposed Wanam as well. I'm not sure how the OP of this thread would have alerted you of a ROM update....
4th July 2014, 05:36 PM   |  #12  
joshm.1219's Avatar
Senior Member
Flag Philadelphia
Thanks Meter: 1,383
 
3,221 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Quote:
Originally Posted by android-incredible

ROM update yesterday? I don't see any update in the op.

3 days ago*

---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------

Quote:
Originally Posted by djchiments

Nice - had hoped so. I unfortunately can't tell because I currently have no statusbar clock for some reason. Clean flash and everything. Looking into it.

For some reason it's hidden by default in tweaks app. Go to the clock tab and change the alignment
4th July 2014, 05:45 PM   |  #13  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
..
Quote:
Originally Posted by joshm.1219

3 days ago*

---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------



For some reason it's hidden by default in tweaks app. Go to the clock tab and change the alignment

Tried that almost immediately. No change. I ultimately fixed it by dirty flashing 17 over 16.1 No issues so far. Running great.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Verizon Samsung Galaxy S 4 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank