Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,770,105 Members 52,237 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[APP] Google Now Android L (Root+Non-Root Methods)

Tip us?
 
infamous916
Old
#91  
infamous916's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 294
Posts: 837
Join Date: Oct 2012
Location: Sacramento, California, United States
Quote:
Originally Posted by the playa! View Post
No clue. :/

You have latest Launcher and Search?
Not everyone can use it. I have read on android authority that it's on a account basis and not everyone gets it

Sent from my SM-G900F
Samsung Galaxy Note II GT-N7105
 
the playa!
Old
#92  
the playa!'s Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 131
Posts: 1,194
Join Date: Mar 2012
Location: Somerset

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by infamous916 View Post
Not everyone can use it. I have read on android authority that it's on a account basis and not everyone gets it

Sent from my SM-G900F
His problem is different. He can use everywhere besides the lockscreen.
~Galaxy Player 4.0 running CM10 Preview Build *WATER DAMAGED/DEAD*~
~HTC One Developer Edition running ViperOne 6.2.1~
~HTC One: S-Off~
*If I helped you or if you like any of my posts/comments, be sure to press the "thanks" button *
 
qwerty1q
Old
#93  
Senior Member
Thanks Meter 59
Posts: 831
Join Date: Jan 2010
Location: Manchester
Quote:
Originally Posted by the playa! View Post
No clue. :/

You have latest Launcher and Search?
The newest Beta Nova and 4.4.2 on LG G3
 
infamous916
Old
#94  
infamous916's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 294
Posts: 837
Join Date: Oct 2012
Location: Sacramento, California, United States
Quote:
Originally Posted by the playa! View Post
His problem is different. He can use everywhere besides the lockscreen.
Oh. The lockscreen is only when plugged in I thought

Sent from my SM-G900F
Samsung Galaxy Note II GT-N7105
 
Tower1972
Old
(Last edited by Tower1972; 4th July 2014 at 07:58 PM.)
#95  
Tower1972's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 180
Posts: 926
Join Date: Mar 2008
Location: Somewhere in Wisconsin
Quote:
Originally Posted by the playa! View Post
Do you have the latest Search app? If not, then you can get it here: http://d-h.st/kCa

Edit: You need to have latest Google Home Launcher too. You can find them both in the OP.
Yap..im running Search 3.5.15.1254529 ..

and I did install home which is the 1.1.0.1227934

but heres the thing. Is this supposed to work ONLY with home launcher? I was under the impression that it would work regardless of the UI you use (sense..TW..etc), since thats what it was made to seem like in all the articles I read . If this is the case..it would explain ALOT lol
AT&T HTC One M8 ex-Harmon Kardon edition!
ARHD 10.2 Android 4.4.3!
Rooted, bootloader unlocked, SuperCID
TWRP 2.7.1.0

If you like scary video games..Give Five Nights at Freddies a shot...I havent jumped that much in a long time!!
 
the playa!
Old
#96  
the playa!'s Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 131
Posts: 1,194
Join Date: Mar 2012
Location: Somerset

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Tower1972 View Post
Yap..im running Search 3.5.15.1254529 ..

and I did install home which is the 1.1.0.1227934

but heres the thing. Is this supposed to work ONLY with home launcher? I was under the impression that it would work regardless of the UI you use (sense..TW..etc), since thats what it was made to seem like in all the articles I read .
Yes. Only with Home launcher. However, you can enable "OK Google" on 3rd party launchers through this Xposed module: http://repo.xposed.info/module/com.m...auncherhotword
~Galaxy Player 4.0 running CM10 Preview Build *WATER DAMAGED/DEAD*~
~HTC One Developer Edition running ViperOne 6.2.1~
~HTC One: S-Off~
*If I helped you or if you like any of my posts/comments, be sure to press the "thanks" button *
 
qwerty1q
Old
#97  
Senior Member
Thanks Meter 59
Posts: 831
Join Date: Jan 2010
Location: Manchester
Quote:
Originally Posted by the playa! View Post
Yes. Only with Home launcher. However, you can enable "OK Google" on 3rd party launchers through this Xposed module: http://repo.xposed.info/module/com.m...auncherhotword
I have the newest Search

Just switched to Stock Launcher and exactly the same situation. It works everywhere apart from the lock screen.
 
the playa!
Old
#98  
the playa!'s Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 131
Posts: 1,194
Join Date: Mar 2012
Location: Somerset

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by qwerty1q View Post
I have the newest Search

Just switched to Stock Launcher and exactly the same situation. It works everywhere apart from the lock screen.
Try asking other G3 users if they have the same problem.
~Galaxy Player 4.0 running CM10 Preview Build *WATER DAMAGED/DEAD*~
~HTC One Developer Edition running ViperOne 6.2.1~
~HTC One: S-Off~
*If I helped you or if you like any of my posts/comments, be sure to press the "thanks" button *

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes