Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,007 Members 40,462 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Conversion to GPE led to eternal boot loop. Fix?

Tip us?
 
Sari95
Old
#61  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 68
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by clsA View Post
manually install the htc adb driver from device manager when the phone is in TWRP .. then the sideload will work

https://www.youtube.com/watch?v=RDA8PpPSFuk
Followed the tutorial given in the video, however, it still won't install. I have attached a picture for you to see.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ddddd.png
Views:	5
Size:	41.2 KB
ID:	2833033  
 
clsA
Old
#62  
clsA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 850
Posts: 3,156
Join Date: Aug 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Sari95 View Post
Followed the tutorial given in the video, however, it still won't install. I have attached a picture for you to see.
did you download the driver and put it on the desktop
your error is file not found ?
http://www.mediafire.com/download/41...rs_Updated.zip
HTC One 32 GB AT&T

 
Sari95
Old
#63  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 68
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by clsA View Post
did you download the driver and put it on the desktop
your error is file not found ?
http://www.mediafire.com/download/41...rs_Updated.zip
YAYYYY!!!! I cannot believe my own eyes! The phone actually booted into ARHD 71.1 by sideloading it through adb. Btw the issue in my previous post was fixed by changing to a windows 7 laptop.

I have now booted the phone into ARHD and from here I want to return it to completely stock. I understand that I have to root it, use firewater to S-OFF and changed CID to the original one. However, I did not write down the original CID on the phone... What would be a probable CID for a m7 bought in Norway?
 
clsA
Old
#64  
clsA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 850
Posts: 3,156
Join Date: Aug 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Sari95 View Post
YAYYYY!!!! I cannot believe my own eyes! The phone actually booted into ARHD 71.1 by sideloading it through adb. Btw the issue in my previous post was fixed by changing to a windows 7 laptop.

I have now booted the phone into ARHD and from here I want to return it to completely stock. I understand that I have to root it, use firewater to S-OFF and changed CID to the original one. However, I did not write down the original CID on the phone... What would be a probable CID for a m7 bought in Norway?
can't you just enjoy the phone works for a few days ?

List of CID
HTC One 32 GB AT&T

 
Sari95
Old
(Last edited by Sari95; 5th July 2014 at 02:08 AM.) Reason: Can't get the RUU.exe to work :S
#65  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 68
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by clsA View Post
can't you just enjoy the phone works for a few days ?

List of CID
Hahah :P Well I had given up hope of saving this phone, so I bought a different phone. If I manage to return it to stock, I'll be able to breathe out

EDIT:

I just tried 3 different RUU's but none of them seem to work.. This is my current "getvar all". Which RUU would be compatible with this? I believe this to be my last question, if all goes well

(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 1.44.0000
(bootloader) version-baseband: 4T.21.3218.21
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 1.10.605.8
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-OFF
(bootloader) meid: 00000000000000
(bootloader) product: m7_ul
(bootloader) platform: HBOOT-8064
(bootloader) modelid: PN0710000
(bootloader) cidnum: HTC__H10
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 4268mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: off
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...