Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] M919 Only Sync's To PC, But Doesn't Charge???

OP SH31KH

21st April 2014, 10:16 PM   |  #11  
SH31KH's Avatar
OP Member
Flag Mississauga
Thanks Meter: 19
 
89 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Donate to Me
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by JORDVN

Well, it's most likely a malfunction then my friend. A customer came into my store just the other day with his S5 he just purchased three days prior. The device was stuck on that S-View screen even when the S-View case was not covering the screen and even completely detached. We tried everything you can at a T-Mobile store. Even factory reset. Still, the problem persisted. It happens friend, hope you have insurance or JUMP

Sent from my SGH-M919 using xda app-developers app

I don't have insurance..I'm going to wait to try out the wireless charger and take it from there. I might sell the phone to someone with the wireless charger. Will have to just wait and see lol.

Really appreciate your time and help!
10th June 2014, 08:34 PM   |  #12  
Senior Member
Flag Li
Thanks Meter: 7
 
126 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Plug
Quote:
Originally Posted by SH31KH

I don't have insurance..I'm going to wait to try out the wireless charger and take it from there. I might sell the phone to someone with the wireless charger. Will have to just wait and see lol.

Really appreciate your time and help!

Are you still having this issue?

I am having the same issue, but this only happens when installing a rom. You cannot just reflash the stock rom. If you still have to phone, I can give you a link on what to down load to set your phone back to defaults. Once you set it back to defaults you should be fine.



My issue:

I installed any custom rom and this Tmobile Phone will not charge at all!!!!
Complete set back to Tmobile Defaults charges perfectly.

I will try flashing a custom Kernel with battery management to see if this help.
10th June 2014, 09:14 PM   |  #13  
SH31KH's Avatar
OP Member
Flag Mississauga
Thanks Meter: 19
 
89 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by thesssfactor

Are you still having this issue?

I am having the same issue, but this only happens when installing a rom. You cannot just reflash the stock rom. If you still have to phone, I can give you a link on what to down load to set your phone back to defaults. Once you set it back to defaults you should be fine.



My issue:

I installed any custom rom and this Tmobile Phone will not charge at all!!!!
Complete set back to Tmobile Defaults charges perfectly.

I will try flashing a custom Kernel with battery management to see if this help.


Thanks for the reply. I ended up selling the phone to someone for a cheaper price. I tried to ODIN back to stock, however it didn't work. I'd still like to know why it would stop charging if a custom ROM was installed though.
Best of luck with your phone
5th July 2014, 03:06 PM   |  #14  
Senior Member
Flag Li
Thanks Meter: 7
 
126 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Quote:
Originally Posted by SH31KH

Thanks for the reply. I ended up selling the phone to someone for a cheaper price. I tried to ODIN back to stock, however it didn't work. I'd still like to know why it would stop charging if a custom ROM was installed though.
Best of luck with your phone

I found my issue, it first came by my root method. I was using a method that wasn't designed for my model. Then the issue was recovery, again wrong type for model. Finally I got everything to work and I lost lte. to fix that I just added the LTE profile and it works.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
motherboard, not charging, replaced, sync
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes