Get a Complete Set of Logs with Andy Log

The importance of proper logging is undeniable. No, we’re not talking about lumberjack work. … more

Try Some Android Lollipop Applications on Your Device

Android 5.0 Lollipop has been officially announced and lucky users of Google Nexus 5 … more

AutoCon Manages Your Connections to Perserve Battery Life

As we’ve talked about in the past, battery life is still somewhat of a sore … more

How to Unlock and Root a Nexus Device – XDA TV

It is official–Google has released the Nexus 6 and the Nexus 9. The Nexus family … more
Post Reply

[Q] How can I turnoff this annoying zoom feature? (images inside)

OP RBenard

17th June 2014, 06:55 PM   |  #11  
OP Member
Flag Managua
Thanks Meter: 0
 
31 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Quote:
Originally Posted by buell47

...or don't use you Note 3 [emoji57]

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk

You should be banned just for saying that LOL

But, I can't use opera, dolphin have some extremely useful plug-ins that I can't give up. So I hope there's a work around for this.
20th June 2014, 01:13 PM   |  #12  
OP Member
Flag Managua
Thanks Meter: 0
 
31 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Anyone?
20th June 2014, 02:33 PM   |  #13  
sphuyal's Avatar
Senior Member
Flag OSLO
Thanks Meter: 133
 
732 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
Quote:
Originally Posted by RBenard

Anyone?

Which browser are you using? Have you tried Dolphin? Mine looks normal on stock and Dolphin as well

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2014-06-20-15-37-14.jpg
Views:	75
Size:	85.4 KB
ID:	2808338  
Last edited by sphuyal; 20th June 2014 at 02:49 PM.
20th June 2014, 04:55 PM   |  #14  
vndnguyen's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 790
 
2,187 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by RBenard

Anyone?

I have the same prob before with the previous version of Dolphin, but after update no more problem.

Try to update the Dolphin to the latest release?
22nd June 2014, 06:22 PM   |  #15  
OP Member
Flag Managua
Thanks Meter: 0
 
31 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Quote:
Originally Posted by sphuyal

Which browser are you using? Have you tried Dolphin? Mine looks normal on stock and Dolphin as well

Please read again the first post. That isn't the problem.

Quote:
Originally Posted by vndnguyen

I have the same prob before with the previous version of Dolphin, but after update no more problem.

Try to update the Dolphin to the latest release?

It's always up to date. It happens on all its versions.
23rd June 2014, 11:13 AM   |  #16  
sphuyal's Avatar
Senior Member
Flag OSLO
Thanks Meter: 133
 
732 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
Quote:
Originally Posted by RBenard

Please read again the first post. That isn't the problem.

I get what you mean now...that so-called "link management" feature is not possible to turn-off at the moment (afaik). I pinch zoom until i m sure that i will click the right link and then i don't have this thing pop-up.
27th June 2014, 02:21 AM   |  #17  
OP Member
Flag Managua
Thanks Meter: 0
 
31 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Anyone else?
27th June 2014, 07:03 AM   |  #18  
MystaMagoo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 76
 
1,059 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Quote:
Originally Posted by RBenard

Anyone else?

using your pen doesn't help?
5th July 2014, 05:48 AM   |  #19  
OP Member
Flag Managua
Thanks Meter: 0
 
31 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Quote:
Originally Posted by MystaMagoo

using your pen doesn't help?

Partially. And still isn't a nice feature if we have to rely on the s pen to handle these Android issues.
5th July 2014, 02:08 PM   |  #20  
Bibz0r's Avatar
Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 25
 
74 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Donate to Me
More
This is actually a feature, not a bug haha. I agree it's annoying though. It's when the system isn't sure which link you clicked. It zooms in so you can click better.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Note 3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank