FORUMS

New Xposed for Lollipop 5.0 Update Fixes Major Bugs

Senior Recognized Developer rovo89 has patched Xposed for Lollipop 5.0 to … more

Download Sony’s new AOSP-like concept for Xperia Z3

Over in our forums, Recognized Contributor Jozinek has posted a very … more

OnePlus 2 vs Moto X Style: Which is The Better Flagship?

Two big industry names have announced their newest flagship phones within the … more

Making Your Own Xposed Modules Is Easier Than You Think

Close to the heart of XDA is the Xposed Framework by Rovo89. Most of … more

[Q] Stuck in boot, need help

17 posts
Thanks Meter: 0
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
3rd July 2014, 01:56 PM |#11  
Junior Member
Thanks Meter: 7
 
More
mine is working
Quote:
Originally Posted by DanRioja

My bad, although with adb is still not working lol.

i downloaded zip from before to be sure.
i see in my console that it runs as administrator, i think that's the reason why yours is not working.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	screen.jpg
Views:	50
Size:	72.6 KB
ID:	2830440  
The Following User Says Thank You to adipaval For This Useful Post: [ View ]
 
 
3rd July 2014, 02:27 PM |#12  
DanRioja's Avatar
OP Junior Member
Flag London
Thanks Meter: 0
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by adipaval

i downloaded zip from before to be sure.
i see in my console that it runs as administrator, i think that's the reason why yours is not working.

I have a question, could it have something to do with the drivers not being installed? I mean I installed the hi-suite but it never installed the drivers, so I'm wondering if that could be the reason, or could it be due to the phone not booting and not having TWRP?
3rd July 2014, 02:36 PM |#13  
DanRioja's Avatar
OP Junior Member
Flag London
Thanks Meter: 0
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by DanRioja

I have a question, could it have something to do with the drivers not being installed? I mean I installed the hi-suite but it never installed the drivers, so I'm wondering if that could be the reason, or could it be due to the phone not booting and not having TWRP?

EDIT: I'm uploading the picture, I tried with administrator, still not working.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	screenshot.png
Views:	34
Size:	15.0 KB
ID:	2830475  
3rd July 2014, 02:42 PM |#14  
Junior Member
Thanks Meter: 7
 
More
If it says device not found it means adb started but cannot find device.
It is ok because in download mode you cannot enable usb debugging so that adb sees it but if you type to flash the twrp.img it should work. At least on mine it did

Be sure you started phone in download mode by powering it on with vol down pressed. Press it longer just to be sure

Sent from my HUAWEI P6-U06 using XDA Free mobile app
3rd July 2014, 02:49 PM |#15  
DanRioja's Avatar
OP Junior Member
Flag London
Thanks Meter: 0
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by adipaval

If it says device not found it means adb started but cannot find device.
It is ok because in download mode you cannot enable usb debugging so that adb sees it but if you type to flash the twrp.img it should work. At least on mine it did

Be sure you started phone in download mode by powering it on with vol down pressed. Press it longer just to be sure

Sent from my HUAWEI P6-U06 using XDA Free mobile app

Hmm it's weird, I tried to skip the first step " adb reboot bootloader" and went to the second step, this is what I got (check the picture)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	screenshot.jpg
Views:	48
Size:	228.5 KB
ID:	2830510  
3rd July 2014, 03:18 PM |#16  
Junior Member
Thanks Meter: 7
 
More
.img
Quote:
Originally Posted by DanRioja

Hmm it's weird, I tried to skip the first step " adb reboot bootloader" and went to the second step, this is what I got (check the picture)

that's because you did not write .img
fastboot flash recovery twrp_2_6_3_3_recovery.img
3rd July 2014, 06:10 PM |#17  
surdu_petru's Avatar
Recognized Contributor
Flag Paris
Thanks Meter: 8,854
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by DanRioja

Hmm it's weird, I tried to skip the first step " adb reboot bootloader" and went to the second step, this is what I got (check the picture)

Hello !

Please follow this steps from here !

Because adb not working, you can put your device in bootloader mode manually : press and keep at the same time for about 10~15 sec. power button and volume down , now your device are in bootloader mode and you can use "fastboot" command to flash stock/twrp recovery !

If your device was on Android JB you must use stock/twrp forAndroid JB, else if your device was on Android KitKat you must use stock/twrp for Android KitKat .

The next time when you want to flash something in your device please do your research more - because here on XDA you have almost all the answers to every question - sure, you need to spend some time to read - and not ultimately you can ask , if you are not 100% sure what to do

Good luck !
5th July 2014, 03:28 PM |#18  
DanRioja's Avatar
OP Junior Member
Flag London
Thanks Meter: 0
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by surdu_petru

Hello !

Please follow this steps from here !

Because adb not working, you can put your device in bootloader mode manually : press and keep at the same time for about 10~15 sec. power button and volume down , now your device are in bootloader mode and you can use "fastboot" command to flash stock/twrp recovery !

If your device was on Android JB you must use stock/twrp forAndroid JB, else if your device was on Android KitKat you must use stock/twrp for Android KitKat .

The next time when you want to flash something in your device please do your research more - because here on XDA you have almost all the answers to every question - sure, you need to spend some time to read - and not ultimately you can ask , if you are not 100% sure what to do

Good luck !

I'm going to give it a try. thanks!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes