Google Play Music Customizations – XDA Xposed Tuesday

If Cyanogen Inc. has its way, you won’t be forced into the Google … more

Sony Xperia Z3 Lollipop Framework Ported to CM12

Android 5.0 for Xperia has a unique look and feel. You don’t have to get a Sony … more

Do You Use Recents as a Task Switcher?

Google introduced a revamped Recents interface with Lollipop in the hopes of making it easier for … more

YU Yureka All-in-One ToolBox (CM12S Only)

This packed toolbox by XDA Senior Member gohel.vishal makes many useful tweaks … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] One with bad esn

17th January 2014, 03:52 PM |#1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1
 
104 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Can i get htc one with bad esn and locked on sprint and unlock it and use it in Macedonia on a different operator?
 
 
17th January 2014, 04:05 PM |#2  
elvisypi's Avatar
Senior Member
Flag Düsseldorf
Thanks Meter: 1,326
 
2,330 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by wrooney10

Can i get htc one with bad esn and locked on sprint and unlock it and use it in Macedonia on a different operator?

Yes, you can. Look here for instructions http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2586704

Sent from my HTCONE using Tapatalk
17th January 2014, 04:18 PM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1
 
104 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by elvisypi

Yes, you can. Look here for instructions http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2586704

Sent from my HTCONE using Tapatalk

i can see that sprint's htc one uses 1900/2100 MHz and the operator in my country uses 800MHz, can i use the phone?
17th January 2014, 04:54 PM |#4  
juan0089's Avatar
Member
Flag Alajuela
Thanks Meter: 1
 
78 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Best option... Buy HTC one t-mobile or at&t with bad esn... I have u t mobile bad esn unlocked and work very nice in m y country Costa rica

Sent from my HTC One using xda app-developers app
17th January 2014, 06:51 PM |#5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1
 
104 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by juan0089

Best option... Buy HTC one t-mobile or at&t with bad esn... I have u t mobile bad esn unlocked and work very nice in m y country Costa rica

Sent from my HTC One using xda app-developers app

how do you unlock it if it's from t-mobile or at&t?
6th July 2014, 04:19 AM |#6  
juan0089's Avatar
Member
Flag Alajuela
Thanks Meter: 1
 
78 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by wrooney10

how do you unlock it if it's from t-mobile or at&t?

i pay 6$ for the code

search on ebay
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes