Best Alarm App for Android?

There are tons of choices to choose from when looking for a great alarm app for Android. While the stock … more

Unofficial CM12.1 Available for Moto E 2014

While Motorola is yet to release a final 5.0.2 build for the Moto E 2014, XDA Senior … more

Pinsy Brings Social Sketching To Your Watch & Phone

Did you watch Apple’s VP draw on his wrist during the Apple Watch announcement … more

CyanogenMod 12.1 for Samsung Galaxy S5

Android 5.1 is slowly putting its mark in the custom ROM world. CyanogenMod 12.1 is available to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] One with bad esn

17th January 2014, 03:52 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1
 
104 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Can i get htc one with bad esn and locked on sprint and unlock it and use it in Macedonia on a different operator?
17th January 2014, 04:05 PM   |  #2  
elvisypi's Avatar
Senior Member
Flag Düsseldorf
Thanks Meter: 1,323
 
2,330 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by wrooney10

Can i get htc one with bad esn and locked on sprint and unlock it and use it in Macedonia on a different operator?

Yes, you can. Look here for instructions http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2586704

Sent from my HTCONE using Tapatalk
17th January 2014, 04:18 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1
 
104 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by elvisypi

Yes, you can. Look here for instructions http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2586704

Sent from my HTCONE using Tapatalk

i can see that sprint's htc one uses 1900/2100 MHz and the operator in my country uses 800MHz, can i use the phone?
17th January 2014, 04:54 PM   |  #4  
juan0089's Avatar
Member
Flag Alajuela
Thanks Meter: 1
 
78 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Best option... Buy HTC one t-mobile or at&t with bad esn... I have u t mobile bad esn unlocked and work very nice in m y country Costa rica

Sent from my HTC One using xda app-developers app
17th January 2014, 06:51 PM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1
 
104 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by juan0089

Best option... Buy HTC one t-mobile or at&t with bad esn... I have u t mobile bad esn unlocked and work very nice in m y country Costa rica

Sent from my HTC One using xda app-developers app

how do you unlock it if it's from t-mobile or at&t?
6th July 2014, 04:19 AM   |  #6  
juan0089's Avatar
Member
Flag Alajuela
Thanks Meter: 1
 
78 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by wrooney10

how do you unlock it if it's from t-mobile or at&t?

i pay 6$ for the code

search on ebay
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes