Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,130 Members 52,929 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] One with bad esn

Tip us?
 
wrooney10
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 104
Join Date: Apr 2011
Default [Q] One with bad esn

Can i get htc one with bad esn and locked on sprint and unlock it and use it in Macedonia on a different operator?
 
elvisypi
Old
#2  
elvisypi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1282
Posts: 2,262
Join Date: Nov 2010
Location: Durres

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by wrooney10 View Post
Can i get htc one with bad esn and locked on sprint and unlock it and use it in Macedonia on a different operator?
Yes, you can. Look here for instructions http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2586704

Sent from my HTCONE using Tapatalk
if you like my post
Devices:
HTC One
ROM : InsertCoin 3.0.2

HTC Sensation
ROM : ViperS 5.0.2 Sense 5
 
wrooney10
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 104
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by elvisypi View Post
Yes, you can. Look here for instructions http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2586704

Sent from my HTCONE using Tapatalk
i can see that sprint's htc one uses 1900/2100 MHz and the operator in my country uses 800MHz, can i use the phone?
 
juan0089
Old
#4  
juan0089's Avatar
Member
Thanks Meter 1
Posts: 69
Join Date: Jan 2012
Location: Alajuela
Best option... Buy HTC one t-mobile or at&t with bad esn... I have u t mobile bad esn unlocked and work very nice in m y country Costa rica

Sent from my HTC One using xda app-developers app
 
wrooney10
Old
#5  
Senior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 104
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by juan0089 View Post
Best option... Buy HTC one t-mobile or at&t with bad esn... I have u t mobile bad esn unlocked and work very nice in m y country Costa rica

Sent from my HTC One using xda app-developers app
how do you unlock it if it's from t-mobile or at&t?
 
juan0089
Old
#6  
juan0089's Avatar
Member
Thanks Meter 1
Posts: 69
Join Date: Jan 2012
Location: Alajuela
Quote:
Originally Posted by wrooney10 View Post
how do you unlock it if it's from t-mobile or at&t?
i pay 6$ for the code

search on ebay
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Cast Your Device Screen the Way it Was Meant to be with Second Screen

Not too long ago here on the XDA Portal, we covered how Google had made … more

Samsung Gear Live Unboxed the XDA Way – XDA Developer TV

XDA Developer TV Producer AdamOutleris known for his XDA Unboxingseries where … more

Make Your Own DIY Capacitive Stylus

The XDA Portal is a place where we like to talkabout things that are interesting, fun, and sometimes … more