Six Alternative Browsers to Chrome for Android

Browsers are one of the most essential parts of smartphones. When the original iPhone came … more

Runtime Resource Overlay and CM12 Theme Engine

In light of Android’s possible future in Native Theming for AOSP code, developer Syko … more

Ease The Android Development on Windows with DroidShell

Installation of required Android tools for Windows can be a bit tedious. This tool by … more

Step-by-Step Android Development with No Experience

This great guide put together by a redditor shows you just how to get involved into the … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Angry Birds Epic...Not Working on TabPRO 10.1" ?

OP Exlo

25th June 2014, 08:26 PM   |  #11  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
But you don't use clean master on stock rom, right


Quote:
Originally Posted by Exlo

When I started the thread, i was on stock...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

25th June 2014, 08:33 PM   |  #12  
Exlo's Avatar
OP Senior Member
Flag Kopervik
Thanks Meter: 15
 
136 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Donate to Me
More
naaah, thats right
25th June 2014, 08:39 PM   |  #13  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by Exlo

naaah, thats right

check on a clean reboot ? an mybe please test the boost function on clean master for apps and games
good luck

gerd
27th June 2014, 08:43 PM   |  #14  
Exlo's Avatar
OP Senior Member
Flag Kopervik
Thanks Meter: 15
 
136 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Donate to Me
More
Reflashed Stock T520XXUAND1_T520NEEAND1_NEE, without root and no custom recovery.

Now it works

DId it not like the root or recovery?

-Exlo
6th July 2014, 11:14 AM   |  #15  
Exlo's Avatar
OP Senior Member
Flag Kopervik
Thanks Meter: 15
 
136 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Donate to Me
More
Found out that it was Xposed or some of the modules that caused it to not load properly. Every time i install Xposed, Epic refuses to fully load the game, regardless of rom installed.

Nice to figure it out

Sent from my SM-T520 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes