Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][OFFICIAL][KitKat 4.4.4][m4] PAC-ROM 4.4.4.RC-2

OP WildfireDEV

30th June 2014, 06:49 PM   |  #31  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
19 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by AnGrY sCoTsMaN

No problems here. so not a ROM issue. but you should try this http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2588979 it tends to fix most issues when adb/fastboot not recognised properly. also a fix for driver problems with windows 8.1 half way down on the link i have posted.


I didn't had any problems with my STOCK-ROM before, activating debug modus and everything was fine for adb/fast boot!

After pushing Pacman or CM nightly (same bug on both rome) on my mini i can't get access by activating the Debug-Modus for using adb.

Just pushing debug modus to off and i have no problem to get access but i need debug for adb. -__-
30th June 2014, 06:57 PM   |  #32  
AnGrY sCoTsMaN's Avatar
Senior Member
Flag Scotland
Thanks Meter: 130
 
284 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by aJay2k1

I didn't had any problems with my STOCK-ROM before, activating debug modus and everything was fine for adb/fast boot!

After pushing Pacman or CM nightly (same bug on both rome) on my mini i can't get access by activating the Debug-Modus for using adb.

Just pushing debug modus to off and i have no problem to get access but i need debug for adb. -__-

Hmm ok! you also changed your recovery to install these Roms?, i'm assuming TWRP? try changing to a different recovery n see how you get on
30th June 2014, 07:02 PM   |  #33  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
19 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by AnGrY sCoTsMaN

Hmm ok! you also changed your recovery to install these Roms?, i'm assuming TWRP? try changing to a different recovery n see how you get on

this tool is not working for me...by trying to push revone on my phone i got the message: device not found, so its offline
adb>adb devices!
>>>adb not useable like rumrunner


yeah i am also using TWRP ...
Last edited by aJay2k1; 30th June 2014 at 07:09 PM.
30th June 2014, 07:28 PM   |  #34  
AnGrY sCoTsMaN's Avatar
Senior Member
Flag Scotland
Thanks Meter: 130
 
284 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by aJay2k1

this tool is not working for me...by trying to push revone on my phone i got the message: device not found, so its offline
adb>adb devices!
>>>adb not useable like rumrunner


yeah i am also using TWRP ...


Right....So your main issue is “device not found in ADB and/or Fastboot” ( should be posted in Q&A and Troubleshooting)



Here is a few things you can try: (Adb commands only work when you're booted in the rom or recovery)
*Try a different recovery.
*Try a different usb data cable.
*Try a different computer.

If running windows 8 or above:
*Try this http://forum.xda-developers.com/show...php?t=2588979n (obviously delete previous adb/htc sync/drivers etc).
*Revert back to windows 7.

*Download “Ubuntu” and run on a livecd (https://help.ubuntu.com/community/LiveCD) then connect phone and do what you have to do.

*last resort look into things like this : https://play.google.com/store/apps/d....wifiadb&hl=en
and if you have no luck with any of the above and still feel its a Rom issue, change back to a stock rom.. probably one of trigger84 stock 4.3
Last edited by AnGrY sCoTsMaN; 30th June 2014 at 09:43 PM.
30th June 2014, 08:20 PM   |  #35  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
19 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by AnGrY sCoTsMaN

Right....So your main issue is “device not found in ADB and/or Fastboot” ( should be posted in Q&A and Troubleshooting)

Here is a few things you can try:
*Try a different recovery.
*Try a different usb data cable.
*Try a different computer.

If running windows 8 or above:
*Try this http://forum.xda-developers.com/show...php?t=2588979n (obviously delete previous adb/htc sync/drivers etc).
*Revert back to windows 7.

*Download “Ubuntu” and run on a livecd (https://help.ubuntu.com/community/LiveCD) then connect phone and do what you have to do.

*last resort look into things like this : https://play.google.com/store/apps/d....wifiadb&hl=en
and if you have no luck with any of the above and still feel its a Rom issue, change back to a stock rom.. probably one of trigger84 stock 4.3


WiFi ADB - Debug Over Air working great for ppl who don't need a direction connection

In my situation i want to s-off my mini but it couldn't handle this cause it needs a reboot and so i am losing the connection!

I will try the other suggestions from you
30th June 2014, 08:28 PM   |  #36  
AnGrY sCoTsMaN's Avatar
Senior Member
Flag Scotland
Thanks Meter: 130
 
284 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by aJay2k1

WiFi ADB - Debug Over Air working great for ppl who don't need a direction connection

In my situation i want to s-off my mini but it couldn't handle this cause it needs a reboot and so i am losing the connection!

I will try the other suggestions from you

ok, i never looked into it in detail.just thought i'd throw it into the mix
6th July 2014, 12:23 PM   |  #37  
AnGrY sCoTsMaN's Avatar
Senior Member
Flag Scotland
Thanks Meter: 130
 
284 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Nightlies 20140705
*deleted*
Last edited by AnGrY sCoTsMaN; 6th July 2014 at 01:24 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes