LG G3 Receives Oversharpening Fix via Modified Kernel

Nothing is perfect, as they say. No matter how alluring or seemingly perfect, … more

APKTool Updated with Android Lollipop Support

One of the beauties of Android is the level of flexibility we have over our devices. Whether … more

Lollipop Leak for Sprint Galaxy S5, TWRP for Micromax Canvas Magnus – XDA TV

Android 5.0 Lollipop has been leaked for the Sprint … more

Velocity is Like OpenTable on Steroids

We all enjoy a night out with friends or our significant other from time to time. However, there is … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q&A]KickDroid DNA

OP 24ky

13th February 2014, 11:18 AM   |  #21  
Jungsoowu's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Quote:
Originally Posted by 24ky

i experienced the same issue, but i found out it is because i never power cycled..... meaning i never let my phone die and would always charge it before it died.. so here is what i did ro fix that issue

1. use your phone till it dies
2. let it charge untill its back at 100% ( green light )( An charge it with the phone off )
3. once fully charged boot your device and repeat steps 1-2 again and it will fx the battery issue

Well, I tried that method but it seems that your suggestions doesn't work. I also tried deleting the batterystats.bin, but it still turned green when 90%. However, I found out that if you continue to charge the battery even if the LED turned green and the percentage was full, things would work properly. Besides, if you turn off your device(or reboot into recovery) when the phone told you that the battery was full, it can still be charged for a while(LED orange to green). Then turn on the device, the percentage would be correct.

I don't know much about the android so I can only tell you the phenomenons that I observed. Maybe my words are hard to understand. Sorry about that, I'm Chinese.
13th February 2014, 03:31 PM   |  #22  
24ky's Avatar
OP Senior Member
Flag Amsterdam
Thanks Meter: 1,201
 
1,597 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Jungsoowu

Well, I tried that method but it seems that your suggestions doesn't work. I also tried deleting the batterystats.bin, but it still turned green when 90%. However, I found out that if you continue to charge the battery even if the LED turned green and the percentage was full, things would work properly. Besides, if you turn off your device(or reboot into recovery) when the phone told you that the battery was full, it can still be charged for a while(LED orange to green). Then turn on the device, the percentage would be correct.

I don't know much about the android so I can only tell you the phenomenons that I observed. Maybe my words are hard to understand. Sorry about that, I'm Chinese.

Well last night I experienced the same issue with battery saying it was fully charged on a booted Rom... but I booted to recovery and it said it was at 95% but I left it charging in recovery till it reached 100%. An after that I did some research and people over in the One forum experienced this and I think it's a bug

Sent from my HTC Droid DNA using XDA Premium 4 mobile app
15th February 2014, 03:10 PM   |  #23  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
where can i find the recently opened apps ? or how to enable it, Thanks. appreciate for good ROM
Last edited by saidmh; 15th February 2014 at 06:39 PM.
15th February 2014, 06:54 PM   |  #24  
24ky's Avatar
OP Senior Member
Flag Amsterdam
Thanks Meter: 1,201
 
1,597 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by saidmh

where can i find the recently opened apps ? or how to enable it, Thanks. appreciate for good ROM

For v2 you have to use gravity box to fix it... For v3 it will be double tap home

Sent from my HTC6435LVW using XDA Premium 4 mobile app
27th February 2014, 05:24 PM   |  #25  
nosferatun's Avatar
Junior Member
Flag panama
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
no root
Have not root access
any way to get root access in v2.
27th February 2014, 05:55 PM   |  #26  
24ky's Avatar
OP Senior Member
Flag Amsterdam
Thanks Meter: 1,201
 
1,597 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by nosferatun

Have not root access
any way to get root access in v2.

Must get supersu zip

Sent from my HTC Droid DNA using Tapatalk
3rd July 2014, 02:14 AM   |  #27  
Senior Member
Flag Jacksonville, FL
Thanks Meter: 41
 
331 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by nosferatun

Have not root access
any way to get root access in v2.

Did you ever get root?
3rd July 2014, 02:22 AM   |  #28  
nosferatun's Avatar
Junior Member
Flag panama
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
no
Quote:
Originally Posted by Jake1Jamie

Did you ever get root?

no, I had to try a different rom
the NusenseOne 4.4.2 is great!
6th July 2014, 05:14 PM   |  #29  
Senior Member
Flag Jacksonville, FL
Thanks Meter: 41
 
331 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by nosferatun

no, I had to try a different rom
the NusenseOne 4.4.2 is great!

Are you using GSM? nuSenceOne on GSM has no MMS :x
6th July 2014, 09:23 PM   |  #30  
nosferatun's Avatar
Junior Member
Flag panama
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
yes
Quote:
Originally Posted by Jake1Jamie

Are you using GSM? nuSenceOne on GSM has no MMS :x

yes am in Panama and am with cable&wireless and I can use any carrier as is unblock.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes