FORUMS

Analysis & Opinion

Google Now

24 posts
Thanks Meter: 1
 
By betoberno, Junior Member on 30th June 2014, 03:05 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
7th July 2014, 02:46 AM |#11  
Brava27's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 269
 
More
Doesn't work for me. I've tried everything. I'm in Canada.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
The Following User Says Thank You to Brava27 For This Useful Post: [ View ]
 
 
7th July 2014, 03:09 AM |#12  
Senior Member
Flag Toronto ON
Thanks Meter: 50
 
More
In order for Google Now to work from any screen you have to switch language to English (US)

Go to Google settings -> Search & Now -> Voice -> Language -> English (US)

Then when you press "OK Google" detection you will get the ability to set it from:
-Any screen
-Lock screen

I just found out how to do this on a Canadian Rogers S5.

Enjoy!
The Following 2 Users Say Thank You to mediumsteak For This Useful Post: [ View ]
7th July 2014, 03:44 AM |#13  
betoberno's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Not work
In my S5 not work inall screens!!!
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes