Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,557 Members 46,996 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Xolo Q1000, Black Screen with distorted white effect after MIUI install

Tip us?
 
raghavadhithya
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Feb 2014
Default Xolo Q1000, Black Screen with distorted white effect after MIUI install

Hey there,
I'd been using XOLO Q1000 for almost a year now. Recently a month back I gave the phone for a service, since the screen's kinda not working properly (Touch phase). Lately a day back I received the mobile as it was said that the problem, which I'd been faced has been repaired by the service center people. Everything was under control and was doing okay until I tried to install MIUI v5 on my phone on the day I got it back from the service center (Douche move, I know!). So yeah, I've rooted and installed the MIUI OS and there come the boot-loop. I've faced with a several automatic restarts and it never crossed the XOLO LOGO boot animation. After 12 hours, I've tried to flash my device with SP Flash tool. And boom, display's dead. but not completely. I can feel that the touch phase is working but it doesn't show anything rather than a distorted black&white effect. Is there any fix for this? Am I facing a hardware issue or a software one?

Hoping for a reply ASAP!
 
swapnir
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by raghavadhithya View Post
Hey there,
I'd been using XOLO Q1000 for almost a year now. Recently a month back I gave the phone for a service, since the screen's kinda not working properly (Touch phase). Lately a day back I received the mobile as it was said that the problem, which I'd been faced has been repaired by the service center people. Everything was under control and was doing okay until I tried to install MIUI v5 on my phone on the day I got it back from the service center (Douche move, I know!). So yeah, I've rooted and installed the MIUI OS and there come the boot-loop. I've faced with a several automatic restarts and it never crossed the XOLO LOGO boot animation. After 12 hours, I've tried to flash my device with SP Flash tool. And boom, display's dead. but not completely. I can feel that the touch phase is working but it doesn't show anything rather than a distorted black&white effect. Is there any fix for this? Am I facing a hardware issue or a software one?

Hoping for a reply ASAP!

Hi...

Any fix for the issue.. any solution for the same.. dont want to throw away the phone
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes