Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,768,911 Members 49,897 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

SIM card not working

Tip us?
 
FligMupple
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 26
Posts: 97
Join Date: Jan 2013
Default SIM card not working

Hello. I'm trying to use a Bell Canada sim card on an unlocked LG-F400S, and it's not working. I was under the impression this phone would work for at least 3G with bell, and also the 2600 and 700 LTE bands.

But it's not working at all. Is it supposed to work, or was a screwed all along?
 
Epix4G
Old
(Last edited by Epix4G; 12th June 2014 at 01:36 AM.)
#2  
Account currently disabled
Thanks Meter 1034
Posts: 2,634
Join Date: Sep 2011
Location: phoenix
http://www.howardforums.com/showthre...he-New-Network

Have you selected wcdma under Bands etc for lte
Sent from my SM-N900P using Xparent BlueTapatalk 2
 
FligMupple
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 26
Posts: 97
Join Date: Jan 2013
Actually the issue was far more dumb on my behalf.

I thought I was inserting a Micro SIM card, but it was actually a Nano SIM... so it wasn't positioned right.
 
jaythenut
Old
#4  
jaythenut's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1485
Posts: 5,103
Join Date: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by FligMupple View Post
Actually the issue was far more dumb on my behalf.

I thought I was inserting a Micro SIM card, but it was actually a Nano SIM... so it wasn't positioned right.
Lol
 
lourock21
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Apr 2010
Default simcard not working

Can anybody help.my phone is not detecting my simcard
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes