Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[STOCK-ROM][JUNE 22] Stock Sense 6 Rom [ M7 5.11.401.10 Based ]

OP xXminiWHOOPERxX

8th July 2014, 12:23 AM   |  #31  
xXminiWHOOPERxX's Avatar
OP Senior Member
Flag Broadalbin
Thanks Meter: 1,920
 
1,571 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by [-silver-]

my phone say, it's an test model under settings - info - htc tell

like this : http://www.android-hilfe.de/attachme...3-22-08-47.png

I only speak English so I can't even tell what screen that is nor can I tell you the issue without it being in English

Sent from my HTC One mini using Tapatalk
8th July 2014, 12:26 AM   |  #32  
Member
Thanks Meter: 5
 
43 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Quote:
Originally Posted by xXminiWHOOPERxX

I only speak English so I can't even tell what screen that is nor can I tell you the issue without it being in English

Sent from my HTC One mini using Tapatalk

it is the same problem, i had a few days ago.
my phone now says, its for development only.
8th July 2014, 12:28 AM   |  #33  
xXminiWHOOPERxX's Avatar
OP Senior Member
Flag Broadalbin
Thanks Meter: 1,920
 
1,571 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by [-silver-]

it is the same problem, i had a few days ago.
my phone now says, its for development only.

There is absolutely nothing wrong with it saying it's a development phone unless you need a replacement .... Try flashing my stock kernel , May fix your issue

Sent from my HTC One mini using Tapatalk
8th July 2014, 08:35 AM   |  #34  
Member
Thanks Meter: 5
 
43 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Quote:
Originally Posted by xXminiWHOOPERxX

There is absolutely nothing wrong with it saying it's a development phone unless you need a replacement .... Try flashing my stock kernel , May fix your issue

Sent from my HTC One mini using Tapatalk

ok, flashed your boot.img, but the phone still says, it's an test model, dont use it outside htc and many things will be send to htc.
i think i'm going back to older version.

---------- Post added at 08:35 AM ---------- Previous post was at 07:45 AM ----------

Got it.
Went back to supercid and no more problems.


Sent from my HTC One mini using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes