Official TWRP Recovery Lands on Micromax Canvas Magnus

With the recent release of Android One, Micromax and MediaTek released fully buildable … more

Update Overload: SuperSU Heavily Updated

There are apps and apps out there. Very few can reach the level of popularity required to stay at … more

Lollipop Leak Available for the Sprint Galaxy S5

Since the Android 5.0Lollipop’s official release not too long ago, we’ve seen … more

CPU Spy Gets an Android Lollipop Makeover

At some point in the distant past, you probably heard of CPU Spy for Android by XDARetired … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[GUIDE] Lenovo S820 Viberom v1(1401) (CN/EN languagonly) 4.2.2 + Root + GAPPS workin

OP danielwright

13th March 2014, 03:42 PM   |  #21  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Thank you for this great guide!

I tried it with the 1409 Vibe Rom and it worked just fine.

I only have one question. There is a system application called SECUREit, preinstalled, which I uninstalled using SD Maid and root permisions. After reboot though it appeared again like nothing was changed. Does someone have a solution for this?

Thank you.
13th March 2014, 04:28 PM   |  #22  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
12 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by nickpass

Thank you for this great guide!

I tried it with the 1409 Vibe Rom and it worked just fine.

I only have one question. There is a system application called SECUREit, preinstalled, which I uninstalled using SD Maid and root permisions. After reboot though it appeared again like nothing was changed. Does someone have a solution for this?

Thank you.

Glad it helped.

I deleted most bloatware with SDMaid, but froze SECUREit, and seems to work ok. It doesn't run now at least.
2nd April 2014, 06:05 PM   |  #23  
raven6681's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
17 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
root and gapps working on latest 1413_dev rom from needrom.com

edit: sorry, root worked, but phone was unrooted when I rebooted phone...
Last edited by raven6681; 2nd April 2014 at 06:11 PM.
2nd April 2014, 08:34 PM   |  #24  
raven6681's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
17 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by raven6681

root and gapps working on latest 1413_dev rom from needrom.com

edit: sorry, root worked, but phone was unrooted when I rebooted phone...

framaroot 1.9.1 did the trick, it installed SuperSU and I uninstalled Superuser that was installed in the beggining...
14th April 2014, 10:13 PM   |  #25  
M3n0's Avatar
Member
Thanks Meter: 7
 
49 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Thumbs up bloatware list?
I might be a little off-topic and forgive me for that, but can anyone confirm the full list of bloatware on the ROW versions? I'd try vibe but got myself a ROW 4G version the other day. This phone is awesome.
31st May 2014, 12:17 PM   |  #26  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: May 2014
No sim card detected...
why
31st May 2014, 12:50 PM   |  #27  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
1 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
ROW 4G version? Where to get that?

Sent from my Lenovo S820_ROW using XDA Free mobile app
8th June 2014, 12:34 AM   |  #28  
M3n0's Avatar
Member
Thanks Meter: 7
 
49 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by Near.Abas

ROW 4G version? Where to get that?

Sent from my Lenovo S820_ROW using XDA Free mobile app

I'd like to know that myself. Seems like the ROW version doesn't get any upgrades at all.
6th July 2014, 11:41 AM   |  #29  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Hi, I have an issue at step 2, just after "Now connect phone to USB with battery/sim cards still out." I get this message (see atached file) and I do not get a success message. What should I do?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture.PNG
Views:	107
Size:	28.9 KB
ID:	2835729  
Last edited by n.dimov; 6th July 2014 at 11:45 AM. Reason: png not shoun
10th July 2014, 12:20 PM   |  #30  
M3n0's Avatar
Member
Thanks Meter: 7
 
49 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
So noone can confirm this working on any ROW versions?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes